reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Już, już :-)a więc wszystko jest w porządku, bobas ma nie całe 4cm :) serducho bije, macha rączkami i nóżkami :) dziś lekarz założył mi kartę ciąży i dostałam skierowanie na badania :) nastepna wizyta 19.08.

A oto mój bobasek :)

WP_20140724_002.jpg

Załączniki

• WP_20140724_002.jpg
    WP_20140724_002.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 62
Anikaaaa śliczne maleństwo;) ja niestety kilka dni temu dostalam krwotoku i zamiast się cieszyć ciągle się martwie a na dodatek mogę wyjść z łóżka tylko do toalety;/

Olenka mam nadzieję że konsultowałaś to krwawienie z ginem? Co on na to? Skąd się bierze to krwawienie? Miałaś jakiegoś krwiaka?

Leż kochana!! 3mam kciuki za Ciebie i Kropusia! Niech będzie silny i walczy!!

Tak lezalam nawet trzy dni w szpitalu, to odklejenie kosmówki wiec krwiak zapewne był choć lekarz nic o nim nie wspomnial ale to krwawienie było zbyt obfite teraz jest trochę lepiej. 30 mam wizytę to może dowiem się czegoś wiecej

reklama
Do góry