reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Już, już :-)a więc wszystko jest w porządku, bobas ma nie całe 4cm :) serducho bije, macha rączkami i nóżkami :) dziś lekarz założył mi kartę ciąży i dostałam skierowanie na badania :) nastepna wizyta 19.08.

A oto mój bobasek :)

WP_20140724_002.jpg

Załączniki

• WP_20140724_002.jpg
    WP_20140724_002.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 67
Anikaaaa śliczne maleństwo;) ja niestety kilka dni temu dostalam krwotoku i zamiast się cieszyć ciągle się martwie a na dodatek mogę wyjść z łóżka tylko do toalety;/

Olenka mam nadzieję że konsultowałaś to krwawienie z ginem? Co on na to? Skąd się bierze to krwawienie? Miałaś jakiegoś krwiaka?

Leż kochana!! 3mam kciuki za Ciebie i Kropusia! Niech będzie silny i walczy!!

Tak lezalam nawet trzy dni w szpitalu, to odklejenie kosmówki wiec krwiak zapewne był choć lekarz nic o nim nie wspomnial ale to krwawienie było zbyt obfite teraz jest trochę lepiej. 30 mam wizytę to może dowiem się czegoś wiecej

reklama
Do góry