reklama
Made a Twoja mała pewnie po prostu będzie drobną dziewczynką [emoji4] za to mądrą i pewnie dlatego główka szybciej rośnie[emoji5]
Czytałam, że w tym czasie dzieci różnie już się rozwijają, więc głowa do góry [emoji106]
Czytałam, że w tym czasie dzieci różnie już się rozwijają, więc głowa do góry [emoji106]
Kasia2015
Fanka BB :)
Zor cieszę się, że ok, i synek już taki duży, może nie lubi się fotografować, z tym KTG to nie sądzę, bo jak w niedzielę trafiłam do szpitala i i podłączała mnie położna pod KTG, a jestem w 23 tygodniu to na początku nie mogła uchwycić Małej, dopiero po jakimś czasie aparatura załapała i położna wówczas powiedziała, że to dlatego, że ciąża jest jeszcze za wczesna , dla pewności, że ok wykonali mi usg;-)
made musisz wierzyć że będzie wszystko dobrze...a mała nadgoni jeszcze z wymiarami!
LADYLI, maagsiaa, Zor gratulacje udanych wizyt oby już do końca same tak dobre wieści jak od Was! ;-)
Zor z tym KTG nie pomogę ale nie bardzo mi się wydaje żeby tak było jak piszesz...choć wiesz każda przychodnia/szpital inny więc już sama nie wiem
LADYLI, maagsiaa, Zor gratulacje udanych wizyt oby już do końca same tak dobre wieści jak od Was! ;-)
Zor z tym KTG nie pomogę ale nie bardzo mi się wydaje żeby tak było jak piszesz...choć wiesz każda przychodnia/szpital inny więc już sama nie wiem
Anikaaaa
Fanka BB :)
Gratulacje udanych wizyt my czekamy do 21
I my się meldujemy [emoji4] dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków [emoji5] Młody rośnie miarowo, proporcjonalnie, tydzień do przodu, waży 557gram, zasłania buzię do zdjęć, więc sesję trzeba powtórzyć [emoji7]
Nie pytałam co z tym łożyskiem dwupłatowym bo ze stresu zapomniałam..zdążę jeszcze dopytać..teraz i tak nic nie zmienię.. Może jak będę u swojego gin to dopytam.
Dobrze pamiętam, że od 23tyg co wizytę robią ktg?
Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałam, ale chodzi o słuchanie tętna płodu? Jeśli tak to u mnie w przychodni już od 20 tygodnia słuchamy co wizytę czy serduszko bije i w jakim tempie
Dziękujemy! Nie wiem co się stało z moją aplikacja BB,ale nie mogę polubić żadnego posta dlatego wszystkim dziękujemy
Ja pamiętam, że właśnie około 23-25 tyg mój gin wykonywał ktg,ale tylko chyba pół minutki, by posłuchać serduszka
Ja pamiętam, że właśnie około 23-25 tyg mój gin wykonywał ktg,ale tylko chyba pół minutki, by posłuchać serduszka
Ladyli, Magsia i Zor gratuluję!!!
Zor ktg robi się od 30 tygodnia i wszystko zależy od przychodni, szpitala. Napisze Tobie jak miałam z synkiem. Dostałam skierowanie na ktg od swojego gina i robiłam co dwa tyg, oczywiście jedno zawsze przed wizytą a potem co tydzień. Pisałam kiedyś ze należą się mam wizyty patronazowych położnej i własne to moja położna w ich siedzibie robiła mi ktg.
Zor ktg robi się od 30 tygodnia i wszystko zależy od przychodni, szpitala. Napisze Tobie jak miałam z synkiem. Dostałam skierowanie na ktg od swojego gina i robiłam co dwa tyg, oczywiście jedno zawsze przed wizytą a potem co tydzień. Pisałam kiedyś ze należą się mam wizyty patronazowych położnej i własne to moja położna w ich siedzibie robiła mi ktg.
reklama
vanilijka
Zostanę mamą :)
hej w tak piekny dzien :-) jesli chodzi o ktg u mojego gina robi sie po 30 ktoryms tyg. ja mialam robione ktg ostatnio w szpitalu kiedy moja corcia za dlugo spala i nie czulam jej ruchow polozna dlugo nie mogla znalezc tetna az pozniej i powiedziala ze to dlatego ze ciaza jest mala :-) wiec spokojnie. jesli chodzi o raczki czy nozki to ze sa mniejsze to gin mi to pow. bo moja mala ma o tydzien mlodsze ale to normalne bo dzieci w tym wieku roznie rosna i nie kazal sie martwic