reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Kontaktowałam się z moim lekarzem, w tym momencie nic nie jest w stanie stwierdzić na podstawie tych pomiarów bo to pierwszy wynik, jeśli te dysproporcje kończyn będą się utrzymywać, zostaniemy skierowani do dalszej diagnostyki bo takie duże cofnięcie w rozwoju kończyn nie oznacza nic dobrego... Jestem zdruzgotana, następne tygodnie w oczekiwaniu na kolejne badanie będą męczarnią. Naprawdę staram się być dobrej myśli, ale paraliżuje mnie strach...

Postaram się! Muszę wytrzymać jeszcze 25 dni, mam nadzieję, że Basia będzie wtedy duża, wyrośnięta, z długaśnymi rączkami i nóżkami :-D Staram się myśleć pozytywnie, ale podświadomie ogromnie się stresuję. Każda przyszła mama chce by jej dzieciaczek był zdrowy i szczęśliwy...

Dzięki dziewczyny za kciuki :)

będzie na 100% dziewczynka, lekarz mówił ze widzi piękne wargi sromowe :) wszystko zmierzył i każdy wymiar prawidłowy w normie :), laleczka waży 432 g , do zdjęcia nie chciała się ustawić cały czas machała rączkami i zasłaniała twarz ,dopiro lekarz ja pomeczył i cyknoł kilka fotek w 4d , było widać jak się bawi pępowiną , jesteśmy przeszczęśliwi z mężem, lekarz tak patrzy i mówi no nosek po mamusi ma zadarty :p

Hejka :)
My po wizycie, dziewczyny jak fajnie, gdy o mnie pamiętacie, tak cieplutko na serduszku się robi :)
Alicja waży 374g i termin przeskoczył na 13.02 (zaczynaliśmy 21.02) :) Mała zdrowa, wszystko w jak najlepszym porządku, badanie troszkę bolesne, bo mam tłuszczyk i lekarz nie mógł dokładnie zbadać serduszka, później małe szturchanie aż pokazała pięknie wszystkie swoje narządy :D
Jesteśmy szczęśliwi i dziękujemy za trzymanie kciuków :*

21+6 :)

Załączniki

• 1412884816356.jpg
    1412884816356.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 39
reklama
I my się meldujemy [emoji4] dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków [emoji5] Młody rośnie miarowo, proporcjonalnie, tydzień do przodu, waży 557gram, zasłania buzię do zdjęć, więc sesję trzeba powtórzyć [emoji7]
Nie pytałam co z tym łożyskiem dwupłatowym bo ze stresu zapomniałam..zdążę jeszcze dopytać..teraz i tak nic nie zmienię.. Może jak będę u swojego gin to dopytam.
Dobrze pamiętam, że od 23tyg co wizytę robią ktg?

Do góry