reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

Nooo szwagierka nie popisala sie mądrością :/ chociaz miala cos na swoje usprawiedliwienie? dzwon do swojego lekarza! Badania na przeciwciala na pewno zrob tylko ja nie wiem czy wykazaloby cokolwiek po tak krótkim czasie od ekspozycji, zapytaj doktora. Trzymam kciuki by wszystki bylo ok! Na pewno będzie!

reklama
Nooo szwagierka nie popisala sie mądrością :/ chociaz miala cos na swoje usprawiedliwienie? dzwon do swojego lekarza! Badania na przeciwciala na pewno zrob tylko ja nie wiem czy wykazaloby cokolwiek po tak krótkim czasie od ekspozycji, zapytaj doktora. Trzymam kciuki by wszystki bylo ok! Na pewno będzie!
myslalam o przeciwcialach bo szczepiona bylam na rozyczke w 10 roku zycia wiec powinnam miec jutro jade do gina bo jestem w panice, usprawiedliwienie? debilka nie wiedziala ze nie moze przyjsc z chorym dzieckiem wkurwila mnie :wściekła/y:

Hej dziewczyny :-) w tym watku jeszcze nie pisalam wlasnie jestem po wizycie i stwierdzilam ze sie z wami podziele wszystkimi informacjami :-) moja kruszynka (prawdopodobnie Tosia) wazy 800 gram!!! A jestem dokladnie w 23 t i 6d. Chyba bede musiala sie troche opanowac z jedzeniem ale raczej silnej woli nie mam :p chociaz lekarz powiedzial ze waga jest w normie ze nie za duzo ani nie za malo :p dostalam skierowanie na ogolne badania i na glukoze. Serdunio malutkiej bilo 150 wiec jest ok :-) cudowne sa te wizyty u lekarza mozna popatrzec jak sobie plywa po brzuszku :-)
Pozdrawiam was :-)

Vani, jesli bylas szczepiona to badanie wykaże ilość przeciwciał :) także śmiało rób jutro, ale zadzwoń też do lekarza!

ingegjerd gratki wizyty i takiej fajnej położnej, zawsze to ktoś kto może pomóc oprócz lekarza:-D
dominikasw ale córcia 800 gr łał, "prawdopodobnie Tosi" życzymy zdrówka:-)
vanilijka ja też byłam szczepiona w 13 roku życia i dodatkowych badań nie wykonywałam, ale w Twojej obecnej sytuacji związanej z wizytą dzwoń do ginekologa i opier... szwagierkę tak na przyszłość, musi być dobrze i koniec:tak:

Vani albo idz bezposrednio do laboratorium. Badanie kosztuje okolo 30 zl. Ja w 8tyg bieglam do laboratorium bo moj syn mial podejrzenie. Zbadaj prEciwciala czy masz jesli tak to skop szwagierke za bezmyslnosc, a jesli nie to modl sie o to zebys sie nie zarazila. Jednak podobno rozyczka najgrozniejsza w 1 trym. Spokojnie przede wszystkim

Vani albo idz bezposrednio do laboratorium. Badanie kosztuje okolo 30 zl. Ja w 8tyg bieglam do laboratorium bo moj syn mial podejrzenie. Zbadaj prEciwciala czy masz jesli tak to skop szwagierke za bezmyslnosc, a jesli nie to modl sie o to zebys sie nie zarazila. Jednak podobno rozyczka najgrozniejsza w 1 trym. Spokojnie przede wszystkim
monia jutro lece i zrobie sobie te badanie zobaczymy co wyjdzie ale najpierw piersze co to zachacze mojego gina niech mi powie co dalej wg dzieki ze mi poradzilyscie co robic

reklama
Hej dziewczyny!

Daaawno nie pisałam, ponieważ pochłonęły mnie przygotowania do ślubu, ale teraz znalazłam chwilkę dla siebie, więc będę nadrabiała :) Byliśmy 30 września na USG i okazało się, że jednak będzie... dziewczynka! A M. tak nastawił się na chłopca. Przynajmniej nie będziemy mieli problemów z wybraniem imienia, bo dla dziewczynki było tylko jedno: Helenka :)

Gratuluję Waszych wizyt i ciekawa jestem statystyk :)

W moczu znów za dużo leukocytyów i krew też nie za fajna, więc dostałam żelazo. Oprócz tego wszystko w porządku!

Do góry