Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dorex przypomnij o tym w granicach 30 tygodnia [emoji12] bo ważne info a wsiąknie w wątku.olej z wiesiołka( taki w kapsułkach) przyjmuje się po 36 tc żeby uelastycznić macicę i mięśnie krocza do porodu ( tak mi na szkole rodzenia 2 lata temu mówili) a razem z nim piłam herbratkę z liści malin ( też po 36 tc).... nie wiem czy to działa ale urodziłam w 25 min a od 1 bólu do porodu 2 godz 25 min ( znieczulenia nie zdążyli podać)
Produkty wspomagające przy porodzie | Oeparol - olejek z wiesiołka | Angelius Provita | Katowice
38 TC: Jak mieć fajny poród ~ Życie w pakiecie
olej z wiesiołka( taki w kapsułkach) przyjmuje się po 36 tc żeby uelastycznić macicę i mięśnie krocza do porodu ( tak mi na szkole rodzenia 2 lata temu mówili) a razem z nim piłam herbratkę z liści malin ( też po 36 tc).... nie wiem czy to działa ale urodziłam w 25 min a od 1 bólu do porodu 2 godz 25 min ( znieczulenia nie zdążyli podać)
Produkty wspomagające przy porodzie | Oeparol - olejek z wiesiołka | Angelius Provita | Katowice
38 TC: Jak mieć fajny poród ~ Życie w pakiecie