reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Dziewczyny czy któraś z was brała na grzybice gyno femidazol? Ja go dostałam dziś pierwsza tabletka i po jakiejś godzinie szok pieczenie dość duże teraz już powoli coraz mniej piecze ale się zastanawiam czy tak będzie za kazdym razem? mam go wybrać do końca
Jeśli chodzi o szyjke to tak jak maguska napisała najważniejsze żeby się nie skracala i nie rozwierala więc spokojnie damy radę :) gratuluję córeczek i synków udanych wizyt i oby tak dalej :) tak wg mój gin na tym swoim prlowskim usg też wypatrzył corcie jestem pełna podziwu dla niego ale jedyne co obejrzał to serce i pomierzył kość udowa dalej nie dal rady bo za słabo widać narządy małej. Ale już tym się nie martwię bo wiem z usg gen Że jest wszystko w porządku :) przykre jest tylko że tak kuleje nasza służba zdrowia fajny dobry lekarz i musi pracować na starym sprzęcie. A co do długości szyjki moja w 15 tyg miała 35 mm ale mierzona na tym starym sprzęcie teraz na usg gen miała 42 mm nie wiem czy sama się wydłużyła najważniejsze że trzyma :) teraz tylko muszę jakoś wyleczyć tego grzyba :/

Ostatnia edycja:
Ja kojarze ze kiedys to bralam, ale przed ciaza. I nie przypominam sobie pieczenia. Dwa dni temu jak wzielam clotrimazolum to tez mnie chwilami piekla.

Gratuluje kolejnych udanych wizyt i poznania płci oraz trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

U nas (odpukać) wszystkie dolegliwości odpuściły, od czasu do czasu coś za kłuje, ale wszystko jest chwilowe także no stres;-)

reklama
Do góry