reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Dziewczyny czy któraś z was brała na grzybice gyno femidazol? Ja go dostałam dziś pierwsza tabletka i po jakiejś godzinie szok pieczenie dość duże teraz już powoli coraz mniej piecze ale się zastanawiam czy tak będzie za kazdym razem? mam go wybrać do końca
Jeśli chodzi o szyjke to tak jak maguska napisała najważniejsze żeby się nie skracala i nie rozwierala więc spokojnie damy radę :) gratuluję córeczek i synków udanych wizyt i oby tak dalej :) tak wg mój gin na tym swoim prlowskim usg też wypatrzył corcie jestem pełna podziwu dla niego ale jedyne co obejrzał to serce i pomierzył kość udowa dalej nie dal rady bo za słabo widać narządy małej. Ale już tym się nie martwię bo wiem z usg gen Że jest wszystko w porządku :) przykre jest tylko że tak kuleje nasza służba zdrowia fajny dobry lekarz i musi pracować na starym sprzęcie. A co do długości szyjki moja w 15 tyg miała 35 mm ale mierzona na tym starym sprzęcie teraz na usg gen miała 42 mm nie wiem czy sama się wydłużyła najważniejsze że trzyma :) teraz tylko muszę jakoś wyleczyć tego grzyba :/

Ostatnia edycja:
Ja kojarze ze kiedys to bralam, ale przed ciaza. I nie przypominam sobie pieczenia. Dwa dni temu jak wzielam clotrimazolum to tez mnie chwilami piekla.

Gratuluje kolejnych udanych wizyt i poznania płci oraz trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

U nas (odpukać) wszystkie dolegliwości odpuściły, od czasu do czasu coś za kłuje, ale wszystko jest chwilowe także no stres;-)

reklama
Do góry