reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

dziewczyny udanych wizyt, Anikaaaa cieszę się, że odpuściły, ja nadal przeziębiona i wymiotująca, mam nadzieję, że z końcem tygodnia przejdzie, bo małż ma wyjazd służbowo-rozrywkowy;-)

reklama
Dorex, Maagsiaaa gratulacje udanych wizyt! Same dziewczynki ostatnio :-D

koshka kciuki trzymam za dzisiaj, co do tsh to ja w 12 tc miałam 2,76 i lekarz nie powiedział, że cos jest nie tak :baffled:

vanilijka takiego specyfiku nie stosowałam, pamiętam, że cholernie mnie piekło przy stosowaniu gynalginu przed ciążą. Teraz na grzyba mam zapisany krem dopochwowy gynazol, w poniedziałek zaaplikowałam i to podobno uwalnia się cały tydzień, jest poprawa kolosalna! oby na dłużej pomogło

Anikaaaa wspaniale, że odeszły Ci dolegliwości, ja nadal mam te twardnienia i w poniedziałek czeka mnie kontrola :-( strasznie martwię się o małą

Ja jestem dzis juz po polówkowym, jutro na kolejne ide prywatnie. W każdym razie pani dr powiedziała że nie ma sie do czego przyczepić, wszystkie wymiary, pomiary są w porządku. Mały waży 465 g i kolejny raz widziałam siusiaczka i zrobiła tym razem zdjęcie od strony dupki wiec juz go widać ewidentnie miedzy nóżkami :)

Ja jestem dzis juz po polówkowym, jutro na kolejne ide prywatnie. W każdym razie pani dr powiedziała że nie ma sie do czego przyczepić, wszystkie wymiary, pomiary są w porządku. Mały waży 465 g i kolejny raz widziałam siusiaczka i zrobiła tym razem zdjęcie od strony dupki wiec juz go widać ewidentnie miedzy nóżkami :)

ło rety jaki duży męcizna :-) gratulacje

moj chop przy Twym to kruszyna bo 311 g... hehe ciekawe jakie wielgaśne stworki będa w lutym :-)

Dragonella bo chociaż wg @ to 21 tydzień to maluch jest wg usg co najmniej tydzień starszy i raczej będę styczniówka niż lutówka.

Poza tym bardzo możliwe że mały będzie duży, po tacie ;)

reklama
U nas też w porządku, jedynie kontrola u endokrynologa nas czeka no i mały jest ponoć jakieś 2 tygodnie za duży jak na swój wiek z miesiączki, więc data porodu wg. usg wychodzi jakoś na 19 lutego (może wylezie 16 - w moje urodziny :-D ), tym razem nie chciał pokazać siusiaka, ale w końcu się rozkraczył :tak:

Do góry