reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

mnie tez znów dopadł grzybek... smaruje clotrimazolem i lykam provag, ewentualnie aplikuje invag. Oby dotrwać do poniedziałku:baffled:

reklama
Vani ja napisze to co mnie mowila pani doktor, ktora robila mi kolposkopie, gdy mialam podejrzenie raka. Na szczescie okazalo sie ze mam tak duze zapalenie ze az cytologia odczytala je jako komorki rakowe. Lekarka powiedziala: zadnych plynow do h.intymnej, zamiast tego szare mydlo np bialy jelen, bawelniane majtki, zero stringow... dodatkowo kazala mi lykac provag na odbudowe naturalnej flory. Ja leczylam sie clotrimazolem w globulkach i dziala.. troche spokoju mam

mowisz szare mydlo wyprubuje moze mi pomoze a we wt. rano pojde do mojego gina niech mi cos da na to cholerstwo plus oddam krew i mocz :baffled: wezme zwolnienie a po poludniu na genetyczne do innego troche sie boje tego genetycznego bo o wiele lepszy sprzet ma niz ten moj co ma zabytek z prlu :baffled:

Hej dziewczyny ja na czas ciąży zrezygnowałam z wkładek higienicznych, czasami sprawia mi to problem nie powiem, ale zero swędzeń i tego typu przykrości, może tez coś da:sorry: oby udało Wam się pozbyć tego......
Vanilijka mi też serducho podchodziło do gardła przed genetycznym, ale dasz radę, a my tu czekamy i trzymamy kciuki:tak:, mnie też czeka kolejne prenatalne w 21 KW już niedługo:sorry:

Ech, widzę że problemy z pęcherzem są bardzo częste, u mnie chyba też się coś zaczyna. Dostałam femisept uro. Jestem po badaniu moczu i jest ok, ale pęcherz boli, więc nie wiem co jest grane. Po weekendzie mam wizyty to może coś się wyjaśni.
Współczuję niechcianych mieszkańcom i życzę Wam szybkich eksmisji. W tej ciąży na razie spokój, ale w poprzedniej miałam clotrimazol. I potwierdzam lactovaginal, warto tak nawet zapobiegawczo po leczeniu wziąć na chwilę żeby unormowań flore.
Gratuluje udanych wizyt i podgladania Maluszkow :-) Coraz więcej bobasow się ujawnia, super :-D Ja pewnie najwcześniej dowiem się na polowkowym.

Trzymam mocno kciuki za kolejne wizyty.

reklama
Do góry