reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Made gratulacje dziewczynki :-D :-D :-D

U mnie też na 100 % dziewczynka, widziałam pośladki i wargi sromowe. Mała rozwija się prawidłowo, wszystko pomierzone i sprawdzone. Mój mocz już ok, przybrałam 3kg, szyjka ok, wszystko szczelne i pozamykane.

Kolejna wizyta 13 października, mam zrobić morfologia, mocz i hbs.

reklama
dziewczyny gratulacje potwierdzonych siusiakow i potwierdzonego ich braku. Aż sobie przejrze wątek żeby posprawdzac jak się ma rzeczywistość do tych wrozb z początków.:-D

A mi się tak jeszcze przypomniało co do tych infekcji i grzybkow. Też mi się cosik robiło na początku i swedzialo i przechodziło i nawracalo. Miałam wtedy lactacyd do podmywania. I potem mi się skończył i akurat w sklepie nie było. Zamiast tego był płyn do higieny Dzidzius dla mamy. Zaryzykowalam i kupiłam i od tego czasu nic mi nie dolega. Może to nie to ale potwierdzam że fajny jest i u mnie działa bo od tego czasu mam spokój.

Do góry