reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Made gratulacje dziewczynki :-D :-D :-D

U mnie też na 100 % dziewczynka, widziałam pośladki i wargi sromowe. Mała rozwija się prawidłowo, wszystko pomierzone i sprawdzone. Mój mocz już ok, przybrałam 3kg, szyjka ok, wszystko szczelne i pozamykane.

Kolejna wizyta 13 października, mam zrobić morfologia, mocz i hbs.

reklama
dziewczyny gratulacje potwierdzonych siusiakow i potwierdzonego ich braku. Aż sobie przejrze wątek żeby posprawdzac jak się ma rzeczywistość do tych wrozb z początków.:-D

A mi się tak jeszcze przypomniało co do tych infekcji i grzybkow. Też mi się cosik robiło na początku i swedzialo i przechodziło i nawracalo. Miałam wtedy lactacyd do podmywania. I potem mi się skończył i akurat w sklepie nie było. Zamiast tego był płyn do higieny Dzidzius dla mamy. Zaryzykowalam i kupiłam i od tego czasu nic mi nie dolega. Może to nie to ale potwierdzam że fajny jest i u mnie działa bo od tego czasu mam spokój.

Do góry