reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Monika teraz najważniejsze aby corcia dobrze się rozwijała :) ale powiem ci że wiem co czujesz bo do mnie do tej pory nie dochodzi to że jestem w ciąży niby wiem że jestem ale jakoś uwierzyć nie mogę :) dopiero jak poczuje ruchy dzidziusia to jakoś to do mnie dotrze szczerze ja też miałam wrażenie że będę miała corcie ale teraz to już nie wiem co będzie :)

Hej juz po wizycie. Wszystko gra dziecię w ułożeniu miednicowym nic nie pokazało hehe dalej nie wiem kto??? Ale dr podejrzewa dziewczynkę bo jak nic nie widać to pewnie dziewuszka. Ale po 30.09 połówkowe i wtedy będą 100%newsy. Pan dr zrobi mi też usg 3d buziaczka żebym miala na pamiątkę jak dzidź w brzuchu wyglada mówił że najfajniej widać ok 30 tyg. Buźkę :) tetno oki 153 i kość udowa dlugasna na 21tydz. A glowka na razie19-20 tydz.śmiał sie ze dlugie nogi po mamie. Jestem zadowolona ze maluszek rosnie i ruchy czuc powoli.

dziewczyny tylko się cieszyć, że dobre wieści na wizytach, tak sobie myślę najpierw zastanawiamy się nad płcią, a zapewne jak zawitają na świecie to przysłonią nam cały świat, czy to mali mężczyźni czy małe kobietki:tak:

Nasza Fasolka dzisiaj tak fikała, że nic się nie dało zobaczyć. Jedynie posłuchałam serduszka :) Wszystko jest w porządku :) Czekamy na 30.09, wtedy ginekolog pomęczy :p
Gratuluję Waszych wizyt!
A na przeziębienie dostałam Amotaks i polecił pastylki *spam* na gardło, powiedział też, że można Strepsils. W razie gorączki Apap. Dalej luteina, witaminy i kwas foliowy.
Dobrej nocy!

My dziś ( w sumie to już wczoraj ) byliśmy na prywatnej wizycie u chyba najlepszego lekarza u nas w mieście i jesteśmy bardzo zadowoleni, każda kosteczka przeglądnięta i sprawdzona i jest z maluchem wszystko OK nawet jest większy o tydzień :) oglądaliśmy 3D, dostaliśmy też zdjęcia i nagranie super sprawa.
Co do płci to nic mu nie mówiliśmy co chcemy a jak tylko się tylko położyłam to lekarz powiedział- to obejrzyjmy tego waszego synka no i miał rację hehe mały pokazał co trzeba i tata aż miał łzy w oczach taki szczęśliwy bo marzyliśmy o chłopaku :)

reklama
Nasza Fasolka dzisiaj tak fikała, że nic się nie dało zobaczyć. Jedynie posłuchałam serduszka :) Wszystko jest w porządku :) Czekamy na 30.09, wtedy ginekolog pomęczy :p
Gratuluję Waszych wizyt!
A na przeziębienie dostałam Amotaks i polecił pastylki *spam* na gardło, powiedział też, że można Strepsils. W razie gorączki Apap. Dalej luteina, witaminy i kwas foliowy.
Dobrej nocy!
Martyna uważaj na amotaks. Ostatnio czytałam że ten antybiotyk często uczula. Mnie też uczulil po tygodniu brania. Mała kuzynke też:eek:. Wysypki i swiad na całym ciele. Jak nigdy nie bralas to obserwuj czy coś się nie dzieje po kilku dniach.

Do góry