reklama
LADYLI
Fanka BB :)
U mnie również dziewczynka
monikamarcina
Hehehe ah obyZor gratulacje chłopaka! Czyli jednak nie Balbina?
Monika trzymam kciuki za jutro, ciekawe czy Maluch pokaże co ma między nóżkami Synek na pewno będzie podekscytowany na oglądanie braciszka/siostrzyczki, normalnie aż się rozczuliłam na myśl o tym
monikamarcina
Mam propozycje dla moderatorek. Moze zrobicie jakis licznik ile chlopow i ile dziewczyn. ? Hmm?
monikamarcina dobry pomysł!
Może po prostu łatwiej będzie jak założymy nowy temat gdzie każda z nas wpisze tylko płeć swojego dzieciątka?
Bez żadnych komentarzy, tylko samą płeć?;-) co myślisz? Łatwiej wtedy będzie policzyć czy luty zdominują dziewczynki czy chłopcy
Może po prostu łatwiej będzie jak założymy nowy temat gdzie każda z nas wpisze tylko płeć swojego dzieciątka?
Bez żadnych komentarzy, tylko samą płeć?;-) co myślisz? Łatwiej wtedy będzie policzyć czy luty zdominują dziewczynki czy chłopcy
A może w formie tabeli?
W wierszach nasze nicki alfabetycznie albo terminem porodu a w kolumnach można podobne parametry jak na liście Zor i tylko dopisać plec z USG, porod (jak juz dojdziemy do tego etapu) płeć po porodzie , imie waga, godzina porodu. Tylko to strasznie duzo pracy wiec nie wiem czy Wam się chce.
Rzeczywiście wtedy obowiazkowo w jednym wątku wszystko bo ktoś kto to będzie aktualizował inaczej sfiksuje.
Przepraszam że się tak rządzę ale to takie zboczenie zawodowe żeby wszystko w tabelkach mieć
W wierszach nasze nicki alfabetycznie albo terminem porodu a w kolumnach można podobne parametry jak na liście Zor i tylko dopisać plec z USG, porod (jak juz dojdziemy do tego etapu) płeć po porodzie , imie waga, godzina porodu. Tylko to strasznie duzo pracy wiec nie wiem czy Wam się chce.
Rzeczywiście wtedy obowiazkowo w jednym wątku wszystko bo ktoś kto to będzie aktualizował inaczej sfiksuje.
Przepraszam że się tak rządzę ale to takie zboczenie zawodowe żeby wszystko w tabelkach mieć
Jak się tatuś uprze na Andrzeja to będzie miał na drugie Balbina [emoji1] może zostanie politykiem?Zor gratulacje chłopaka! Czyli jednak nie Balbina?
monikamarcina
A mnie sie liczyc nie chce i chcialabym liczbe zobaczyc i wiedziec kto wygrywa hehe leniwa jestem ;P
reklama
Mokito
Jestesmy juz po wizycie :-) 9,5cm, wszystko pieknie i...prawdopodobnie chlopiec!!! za 2 tygodnie bedziemy sie znow podgladac wiec bedzie mozna to potwierdzic. Ja sie bardzo ciesze, maz troche mniej hihi