reklama
Made to tym bardziej jesli cc bedziesz miec to szybciej bedziesz tulic malutka. Zobaczysz jak to szybko zleci. Mi to sie marzy zeby polezec i nic nie robic. Pomimo ze teraz moj maz przejol obowiazki domowe to i tak mu pomagam. Dzisiaj o 4 rano corcia zrobila taka awanture ze cieszylam sie ze mieszkamy na wsi a nie w bloku w miescie bo pewno sasiedzi wezwaliby policje. Moj maz na dodatek sie troche rozchorowal bo mial okropnie twardy brzuch i wzdety, musialam podzielic sie z nim moja nospa bo sie zwijal z bolu jak sie polozylam kolo 5 to myslalam ze wylece w kosmos przez bol nog.
u mnie też druga ciąża to prawdziwa katastrofa..... w porównaniu do pierwszej gdzie ani mdłości ani wymiotów ani żadnych problemów zdrowotnych, bezsenności i bóli teraz to prawdziwa kumulacja..... wszystko w jednym....nie wyobrażam sobie jeszcze jednej ciąży nawet za parę lat tak że wraz z powitaniem drugiej córci zamykam moje małe przedszkole;-)
jeszcze się przedźwignęłam.... moja starsza latorośl zrobiła bunt przed południową drzemką... ja ją do łóżeczka a ona w nogi.... i ryk... walczyłam z nią 1 godz 23 min zanim poległa....mogłabym odpuścić ale wieczorem i w nocy nie było by życia bo ze zmęczenia nie umiałaby zasnąć....
jeszcze się przedźwignęłam.... moja starsza latorośl zrobiła bunt przed południową drzemką... ja ją do łóżeczka a ona w nogi.... i ryk... walczyłam z nią 1 godz 23 min zanim poległa....mogłabym odpuścić ale wieczorem i w nocy nie było by życia bo ze zmęczenia nie umiałaby zasnąć....
Kasia2015
Fanka BB :)
ja tylko się podpiszę pod waszymi postami, zasnęłam o 5 i czuję się..... kolejna bezsenna noc....
made trzymaj się, jesteś sama na sali, jak jedzenia, kolor ścian, o co by tu jeszcze zapytać hm..., jak personel? zapewnimy Ci czas pisaniem hehe
made trzymaj się, jesteś sama na sali, jak jedzenia, kolor ścian, o co by tu jeszcze zapytać hm..., jak personel? zapewnimy Ci czas pisaniem hehe
Katska
Nie śpię i ja :-(
Zasnęłam po północy, obudziłam się przed 4 i tak sobie leżę. Pewnie jak w końcu zasnę to zwlokę się z łóżka przed południem...
Zasnęłam po północy, obudziłam się przed 4 i tak sobie leżę. Pewnie jak w końcu zasnę to zwlokę się z łóżka przed południem...
Olenka1994
Aktywna w BB
Katska witaj w klubie ja tez nie mogę spac , wstaje robić śniadanie. Później wpadne i do 12 będę spać;/ zanim sie rozbudze to juz 13 i taki cały dzień mam zamulony.
monikamarcina
My dzisiaj tez pospalismy. Mlody obudzil sie z placzem, bo jakis brzydki sen mial, chcial wstawac, ale wydawalo mi sie ze jest jeszcze ciemno, zasnal. Jak dolazlam do lozka i sprawdzilam godzine bylo po 7. Zasnelismy i mlody wstal o 9.30. No i jakos za szybko mi dzisiaj dzien ucieka....
Made jak tam się miewasz? W szpitalu ok?
Któraś dziś wizytuje?
Ja dopiero 13.01. Już się nie mogę doczekać aż zobaczę mojego malucha. I sprawdzę czy wszystko ok.
Skarżyłam się ostatnio że jestem jakaś dziwna bo skurczów ani twardnienia brzucha nie czuję. No i wykrakałam, bo od sylwestra się zaczęło. Zwłaszcza wieczorami mam skurcze, boli mnie podbrzusze jak na miesiączkę i twardnieje mi góra brzucha. Na szczęście wystarczy nospa i że się położę.
Krzyż mnie na szczęście nie boli, za to krocze. Mam czasem wrażenie, że już tam główka jest.
Cała spuchłam już i wyglądam jak purchawka. Nawet nos mam spuchnięty!!!
Któraś dziś wizytuje?
Ja dopiero 13.01. Już się nie mogę doczekać aż zobaczę mojego malucha. I sprawdzę czy wszystko ok.
Skarżyłam się ostatnio że jestem jakaś dziwna bo skurczów ani twardnienia brzucha nie czuję. No i wykrakałam, bo od sylwestra się zaczęło. Zwłaszcza wieczorami mam skurcze, boli mnie podbrzusze jak na miesiączkę i twardnieje mi góra brzucha. Na szczęście wystarczy nospa i że się położę.
Krzyż mnie na szczęście nie boli, za to krocze. Mam czasem wrażenie, że już tam główka jest.
Cała spuchłam już i wyglądam jak purchawka. Nawet nos mam spuchnięty!!!
reklama
Olenka1994
Aktywna w BB
Dziś ja mam wizytę ale dopiero o 20 ech strasznie wolno czas mi leci