reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Dzięki dziewczyny za kciuki :) co do wizyty wszystko dobrze na szczęście , wyjechałam ciut wcześniej bo mój lekarz przyjmuje uliczkę dalej co pewnie słyszałyście o wybuchu w kamienicy w Katowicach co zgniła rodzina i było zablokowany dojazd tylko pieszo ale w sumie dojechałam do końca
a wizyta przebiegła pomyślnie pośmialiśmy się dziś z lekarzem z małej na usg i tak ogólnie. szyjka twarda , na szczęście się nie zmiejsza jest sobie drobna dalej, Mówie ze nie grubnę nic a nic to powiedział luzik nie każda musi , nasze szczęście waży 730g wiec z tego co przybiera od wizyty do wizyty to obliczył ze mała powinna ważyć przy porodzie 2,8 -3 kg i waga prawidłowa bo nie kazde dziecko musi ważyc jak klocek 4kg. ja ważyłam 3100 wiec mała nie byłam ponoć.

Dzięki Dziewczyny :) Basiula dziś znów w położeniu główkowym. Apropos ruchów to lekarz uspokoil, że dzidzia ma jescze mnóstwo miejsca i na tym etapie ciąży może się jeszcze zdarzac, że jak się ułoży w dziwnej pozycji dzidzia to moge nic nie czuć. Z mniej przyjemnych spraw to dziś miałam robiony wymaz na posiew bakteriologiczny bo oprócz nawracającej grzybicy jest podejrzenie infekcji bakteryjnej właśnie :/ oby wynik był negatywny.

Lady, gratki. Super, że szyjka trzyma! Ja przy urodzeniu ważyłam 2800 gram, a byłam przenoszona o 2 tygodnie, także dzidzia dzidzi nierówna :)

Angelstw to juz zaraz, będziemy z Basienka mocno trzymać kciuki :)

reklama
ano to samo Made mi powiedział i ze to nie jest tak ze u mnie ma złe warunki czy źle się odżywiam tylko po prostu będzie drobną babeczka :)

no dziś tak się uśmiałam na wizycie z doktorem ze wam mówię z wszystkiego mojej wagi, z małej bo na usg obracała się dupą , ze modelka raczej nie będzie, ze spania bo mi się pytał czy dobrze sypiam mówie ze ciężko mi wstać przed 10 a w dzień to różnie a on mówi to dobrze to tak jak on a ja do niego ale przecież Pan nie jest w ciązy a my musimy biegać na siku w trakcie snu :) chociaż ja raz ide czasem 2-3 razy ale to rzadko , i mąż załował ze nie mógł jechać ze mną na wizyte jak tak śmiesznie było :)

Do góry