reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Dorex kciuki za pomyślna kontrolę! Cicha, gratki! :)

Odebralam wyniki, cukrzycy nie mam, ale rozwinela sie chyba u mnie anemia, mam strasznie niska hemoglobine, erytrocyty i hematokryt :/

jestem... u mnie szew trzyma ale lekarz raczej każe mi się nastawiać na przedwczesny poród.... nasz cel to 34-36 tc chociaż wcale nie powiedziane że nie urodzę później... ale gotowa muszę być:tak:
ok 30 tc idę po sterydy na płuca małej żeby w razie wcześniactwa dała radę:tak:

ale postanowiłam nastawić się pozytywnie i mam zamiar dotrwać do 37 tc i kropka... nie widzę inaczej:-)

Moja przyjaciółka też miała szew założony i dotrwała do końca..A wcale jakoś się nie oszczedzała bo miała malucha w domu więc Dorex spokojnie dasz radę..

A ja się trochę martwię wynikami glukozy.. na czczo 84, po godzinie 154 a po dwóch 135..ponoć norma do 130..
Mama weszła na szybkie konsultacje do jakiegoś lekarza ciążowego i ponoć nie należy się przejmować..ciekawe co mój powie za dwa tygodnie..
Więc nutella chyba musi poczekać.. A z drugiej strony mój K. mnie pociesza, że dostałam dużą dawkę glukozy a dużo nie ważę..bo 55kg..więc to też może mieć wpływ..ehhh ale jak tu się nie martwić?

Norma jest 140. Ja tez miałam 135 i gin mówił ze się otarlam o cukrzyce, ale nie mam się martwić bo to wkoncu jeszcze norma:-)

reklama
Do góry