reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Było ponad 4.2 a teraz 3.5. Teraz jest nadal prawidłowo jedynie to skracanie jest za szybkie. Odpoczne to może się wyciszy. To samo w pierwszej ciąży miałam :'(

Hejka, miałam dziś wizytę u gin. Była ona dość krótka, powiedziałam mu o moich dolegliwościach mówił ze to normalne, zbadał szyjkę wszystko jest dobrze i ze mogę brać nospe przy bolesciach. Nie miałam usg wiec płeć dziecka nadal nie pewna. Ale w następny czwartek idę na 4d z mężem wiec może coś się dowiemy :-) następna wizyta koniec listopada bez wcześniejszych badań wiec spokojniej :-)

Dziękuję dziewczyny :-) jakoś dotrwam - zaciskam nogi ile się da :-D Jeszcze dla malza przykra wiadomość bo zero sx...
Cichac gratki z wizyty - jednak fajnie jest znać płeć więc kciuki za owocne podglądanie 4d :-D

reklama
Do góry