reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

Hejka :) Trzymamy kciuki za wizyty i gratulujemy udanych :)
My wizytujemy się jutro o 9.15, co mnie podkusiło, żeby zapisać się na rano?! :O Muszę wstać o 4, wyszykować siebie i Milę, o 5 zawiozę D do pracy i jadę do rodziców (w ich mieście chodzę do ginekologa). Tak to niestety jest, jak jest jedno auto w domu ;/

reklama
Kciuki za wizyty, Dziewczyny!

Zor, apropos aktywności brzuszkowej to może maluchy w weekend się rozleniwiaja :D mój P. ma jeszcze inna teorię, wyjechał na ten weekend i Barbara zaczęła kotlowac się w brzuchu wczoraj jak wrócił, więc z tęsknoty za tatusiem na pewno była taka apatyczna przez ostatnie dni :D

Ostatnia edycja:
Anikaaaa kciukasy są trzymane;-)
made, Zor ostatnio czytałam, że dziecię w życiu płodowym woli niski męski głos taty, niż wyższe rejestry dochodzące od mamy, może coś w tym jest, że czekają na tatusiów:-D jak to pisała Drago to jest magia

Ja tez dzisiaj wizytuje o 15.15 zobacze jak malutka urosla. Wyniki robilam mocz super morfologia troche spadla zobaczymy co dr na to powie. Moja mala na ostatniej wizycie byla ulozona poprzecznie i chyba dalej tak jest bo brzuch z gory plaski po bokach za to rozepchany i czuje kopniaki z prawej i dolem wiec sie tak kreci. Czy ktores z waszych sxkrabow tez tak ulozone.???

dorex też będziemy trzymać kciuki :)))
mnie młody też o 5 obudził :) ale to dobrze.. bo ostatnio coś mało szalał.. może aktywność brzuszkowa ma związek z aurą i pogodą za oknem?:rofl2:
Maleństwa chyba się zmówiły, bo moja Misia przez ostatnie 3 dni też prawie w ogóle nie dawała o sobie znać.:sorry: Ale dzisiaj wszystko wróciło do normy i rozrabia w brzuchu od samego rana :-D

reklama
Ja juz po wizycie mała waży 750 g. Dluga ok 37cm... termin z brzuszka 31.01 z gloweczki 10.02 wsxystko pieknie tetno 160 dostalam skierowanie na glukoze 50g po godzinie powtórka pobrania krwii. Do szkoly rodzenia wybiorę sie po następnej wizycie.
Dziękuję za kciukaski ;)

Do góry