reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

Hejka :) Trzymamy kciuki za wizyty i gratulujemy udanych :)
My wizytujemy się jutro o 9.15, co mnie podkusiło, żeby zapisać się na rano?! :O Muszę wstać o 4, wyszykować siebie i Milę, o 5 zawiozę D do pracy i jadę do rodziców (w ich mieście chodzę do ginekologa). Tak to niestety jest, jak jest jedno auto w domu ;/

reklama
Kciuki za wizyty, Dziewczyny!

Zor, apropos aktywności brzuszkowej to może maluchy w weekend się rozleniwiaja :D mój P. ma jeszcze inna teorię, wyjechał na ten weekend i Barbara zaczęła kotlowac się w brzuchu wczoraj jak wrócił, więc z tęsknoty za tatusiem na pewno była taka apatyczna przez ostatnie dni :D

Ostatnia edycja:
Anikaaaa kciukasy są trzymane;-)
made, Zor ostatnio czytałam, że dziecię w życiu płodowym woli niski męski głos taty, niż wyższe rejestry dochodzące od mamy, może coś w tym jest, że czekają na tatusiów:-D jak to pisała Drago to jest magia

Ja tez dzisiaj wizytuje o 15.15 zobacze jak malutka urosla. Wyniki robilam mocz super morfologia troche spadla zobaczymy co dr na to powie. Moja mala na ostatniej wizycie byla ulozona poprzecznie i chyba dalej tak jest bo brzuch z gory plaski po bokach za to rozepchany i czuje kopniaki z prawej i dolem wiec sie tak kreci. Czy ktores z waszych sxkrabow tez tak ulozone.???

dorex też będziemy trzymać kciuki :)))
mnie młody też o 5 obudził :) ale to dobrze.. bo ostatnio coś mało szalał.. może aktywność brzuszkowa ma związek z aurą i pogodą za oknem?:rofl2:
Maleństwa chyba się zmówiły, bo moja Misia przez ostatnie 3 dni też prawie w ogóle nie dawała o sobie znać.:sorry: Ale dzisiaj wszystko wróciło do normy i rozrabia w brzuchu od samego rana :-D

reklama
Ja juz po wizycie mała waży 750 g. Dluga ok 37cm... termin z brzuszka 31.01 z gloweczki 10.02 wsxystko pieknie tetno 160 dostalam skierowanie na glukoze 50g po godzinie powtórka pobrania krwii. Do szkoly rodzenia wybiorę sie po następnej wizycie.
Dziękuję za kciukaski ;)

Do góry