reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

Hejka, przeczytalam forum i jest mi strasznie przykro z powodu Anuli, dlatego nie rozpisuje sie, a mialam tyle do powiedzenia ;(
Odebralam wynki moczu, jest wszytko ok, na szczescie byla ze mna Mila, a oklo 20 ludzi przede mna, wiec jak ludzie zobaczyli,ze ja w ciazy stoje z taka mala dziewczynka na rekach, to mnie wpuscili bez kolejki :)

reklama
Hej witam sie wieczorowo  dzis mialam ciezki dzien bylam u gina ale nie u mojego bo go nie btlo tylko u innego zrobil mi cytologie cytuje: szyjka idealna infekcji brak, badanie usg w tym lozysko okreslil ze wszystko ksiazkowo nie ma sie do czego przyczepic. Jesli chodzi o infekcje ucha powiedzial ze mozna w ciazy stosowac olejki eteryczne (herbaciany i eukaliptusowy) w proporcjach rozcienczonych na skore punktowo najpierw mam zrobic sobie probe uczuleniowa jak bedzie ok to zaaplikowac sobie kropelke do ucha  jestem zmeczona dzis ten gin tez potwierdził ze oczekuje corci wzielam go pod włos ze nie znam jeszcze plci 

ja już dziś padam na pysk, coraz trudniej mi, niby tylko takie tam ogarnięcie mieszkania, a sapie jak lokomotywa, hołd dla mam, które maja małe brzdące:-)jeszcze mnie owocówki żrą za życia, małż chodził dziś po mieszkaniu i je odkurzał, co człowiek to sposób haha

Vani gratulacje wizyty;-)
dziewczęta snów spokojnych:tak:

vanilijka gratuluje udanej wizyty i książkowych wyników;-)

Ja mam dzisiaj wizyte i czuje jakieś lekkie poddenerwowanie, sama nie wiem dlaczego, nigdy przed wizytą się nie stresowałam...

reklama
dorex też będziemy trzymać kciuki :)))
mnie młody też o 5 obudził :) ale to dobrze.. bo ostatnio coś mało szalał.. może aktywność brzuszkowa ma związek z aurą i pogodą za oknem?:rofl2:

Do góry