reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

Gratulacje udanych wizyt;-) trzymam kciuki za kolejne;-)my dopiero we wtorek, już się nie mogę doczekać, jutro od rana lecę zrobić badania, tym razem tylko morfologię i mocz ;-)

reklama
Dorex to teraz się trochę pooszczędzaj ;) dobrze że z mała w porządku :)

Ja się czuje jakby czołg mnie przejechał. Zasnęłam po 1 a wstałam o 7 żeby zrobić dziś glukozę. Jestem po dwóch pobraniach i czekam na trzecie. Oprócz tego że oczy mi sie zamykają z tego niewyspania to czuje sie dobrze. Nie miałam cytryny ale dałam radę z tą glukoza, myslalam że będzie gorzej ale nie ma co się bać, smakuje jak ulepek ale do przeżycia. To tak chciałam moje odczucia opisać ;)

Dorex super, ze z Malutka dobrze, oszczędzaj się oczywiście :D

Ani mnie gluko za dea tygodnie czeka, już się boję. Jak tu na czczo z domu wyjść!!!!

Made też sie tego obawiałam ale szybko te dwie godziny minęły, miałam ze sobą książkę. Pojechałam też tam na 8 żeby zbyt śniadania nie opóźniać :) bardziej w sumie wody miałam ochotę sie napić, a zaraz po ostatnim pobraniu zjadłam kanapke bo mąż przywiózł :)

reklama
vanilijka super, że znalazłaś odpowiednią położna i grunt że spotkania z nią sprawiają Ci przyjemność;-)

Dziewczyny a jak wygląda to badanie glukozy??? Ja pewnie dostanę teraz na wizycie i też się obawiam bo nie cierpię słodzonych napojów:-D

Do góry