reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lublin - kto po in vitro w Lublinie ?

Proszę o opinię in vitro w klinice Ovum...
Może komuś pomogła Pani doktor Joanna Tkaczuk Włach w uzyskaniu upragnionej ciąży [emoji6][emoji3526]
Słyszałam o niej znakomite opinie. I bardzo chciałam do niej chodzić, ale niestety nie przyjmuje wieczorami. Mam kilka znajomych którym się u niej udało. Robi dużo badań. Przyjmuje też w Femmed. Ja się tam leczyłam zanim przeszłam do ovum. Tam też z terminami masakra. Ale czasami na fb jest jakaś akcja i się można zapisywać.

reklama
Proszę o opinię in vitro w klinice Ovum...
Może komuś pomogła Pani doktor Joanna Tkaczuk Włach w uzyskaniu upragnionej ciąży 😉☺️
Witam ja byłam w Ovum, miałam robione 4 inseminacje pierwsza udana ale stracona trzy kolejne nieudane... Niestety trafiłam na dr. Wdowiaka. U nas stwierdził że już tylko in vitro bo słabe plemniki... Bardzo dużo leków przepisywał i faszerowala na marne.... Na szczęście się pomylil i miesiąc po nieudanej inseminacji udało się zajść naturalnie w ciążę. Ciążę prowadzilam też w Ovum ale już u dr Krawczyka. Tego lekarza z czystym sumieniem polecam z tym że inseminacje robi na pewno ale czy in vitro też 🤔 trzebaby było zapytać.

Słyszałam o niej znakomite opinie. I bardzo chciałam do niej chodzić, ale niestety nie przyjmuje wieczorami. Mam kilka znajomych którym się u niej udało. Robi dużo badań. Przyjmuje też w Femmed. Ja się tam leczyłam zanim przeszłam do ovum. Tam też z terminami masakra. Ale czasami na fb jest jakaś akcja i się można zapisywać.
Ja jestem w 5 dc przed transferem. W środę robimy podglad endometriu

Witam ja byłam w Ovum, miałam robione 4 inseminacje pierwsza udana ale stracona trzy kolejne nieudane... Niestety trafiłam na dr. Wdowiaka. U nas stwierdził że już tylko in vitro bo słabe plemniki... Bardzo dużo leków przepisywał i faszerowala na marne.... Na szczęście się pomylil i miesiąc po nieudanej inseminacji udało się zajść naturalnie w ciążę. Ciążę prowadzilam też w Ovum ale już u dr Krawczyka. Tego lekarza z czystym sumieniem polecam z tym że inseminacje robi na pewno ale czy in vitro też 🤔 trzebaby było zapytać.
Ja jestem w 5 dc przed transferem. W środę robimy podglad endometrium
To już coraz bliżej... Życzę powodzenia żeby wszytko pomyślnie się zakończyło 🙂

Również zaczęłam w Femmed faktycznie ciężko było się zapisać... Ale teraz chodzę do Ovum jeżeli to jest kolejna już wizyta to już nie ma problemu...

W jakie dni przyjmuje dr Krawczyk?

Witam
Zastanawiam się nad in vitro w ovum. Moim lekarzem jest Pani Tkaczuk Włach. Jakieś opinie na temat przychodni i jej skuteczności w in vitro? Co do Pani Dr nie mam żadnych wątpliwości wspaniała osoba i bardzo wykwalifikowany lekarz. Ktoś jest w trakcie procedury?

Witam
Zastanawiam się nad in vitro w ovum. Moim lekarzem jest Pani Tkaczuk Włach. Jakieś opinie na temat przychodni i jej skuteczności w in vitro? Co do Pani Dr nie mam żadnych wątpliwości wspaniała osoba i bardzo wykwalifikowany lekarz. Ktoś jest w trakcie procedury?
Wejdź na forum kto po in vitro ,są t.dziewczyny z Lublina z Ovum którym się udało

reklama
Do góry