reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lublin - kto po in vitro w Lublinie ?

Ja miałam całkiem inne leki ale jak policzyłam na szybki to za leki 1800😥od czego to zależy jakie leki ?? Jedne były z refundacja a inne 50/procent hmmmm to duża różnica . Napisz mi na priv jak się nazywa Twój dr.
Mój orgalutran też 50 procent tylko refundacji i on był najdroższy. 72 zł za sztukę.

reklama
Ja miałam całkiem inne leki ale jak policzyłam na szybki to za leki 1800😥od czego to zależy jakie leki ?? Jedne były z refundacja a inne 50/procent hmmmm to duża różnica . Napisz mi na priv jak się nazywa Twój dr.
Ja miałam wszystkie z ogromna refundacja. Tylko suplementy i Ovitrelle na 100 %

A Ty na jakim etapie jestes
Ja jestem 2 miesiące po laparo. Okazało się ze endometrioza ma stopień 3. Mialam usunięta torbiel endo no i musieli usunac jeden jajowod bo byl wodniak. Teraz lekarz twierdzi ze jest czysto drugi jajowod drozny i sie starac ale niestety nie udaje sie juz ten cykl bedzie trzecim cyklem. Wybieram sie do niej ale obawiam sie ze powie mi ze in vitro. U Ciebie w czym jest problem ze zasugerowała in vitro?? I czy podczas pierwszej wizyty robi usg?

Ostatnia edycja:
Kiedy
Ja jestem 2 miesiące po laparo. Okazało się ze endometrioza ma stopień 3. Mialam usunięta torbiel endo no i musieli usunac jeden jajowod bo byl wodniak. Teraz lekarz twierdzi ze jest czysto drugi jajowod drozny i sie starac ale niestety nie udaje sie juz ten cykl bedzie trzecim cyklem. Wybieram sie do niej ale obawiam sie ze powie mi ze in vitro. U Ciebie w czym jest problem ze zasugerowała in vitro?? I czy podczas pierwszej wizyty robi usg?
Dr jest ok , nie masz czego się obawiać a ja za jakiś czas będę oga się opowiedzieć co do efektów

reklama
Proszę o opinię in vitro w klinice Ovum...
Może komuś pomogła Pani doktor Joanna Tkaczuk Włach w uzyskaniu upragnionej ciąży 😉☺️

Ostatnia edycja:
Do góry