Hej czy podeszłaś do in vitro u dr romanek? Wybieram sie do niejHej przeczytałam wątek ja jestem z Lublina i leczę się w Ab Ovo. W następnym cykli zaczynam im vitro. Leczę się u dr k Piva
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej czy podeszłaś do in vitro u dr romanek? Wybieram sie do niejHej przeczytałam wątek ja jestem z Lublina i leczę się w Ab Ovo. W następnym cykli zaczynam im vitro. Leczę się u dr k Piva
A Ty na jakim etapie jestesHej czy podeszłaś do in vitro u dr romanek? Wybieram sie do niej
W Ovum punkcja kosztuje 2 tys. Leki miałam refundowane na stymulacje.Hej se jest ok, bardzo Ciepła osoba i chyba dlatego zostałam w Lublinie. Miałam teraz punkcję ale ona nie robi jej przynajmniej u mnie robił dr Olha on ma bardzo duże doświadczenie techniczne.. sama punkcja to koszt prawie 5 tys. Atmosfera ok w ogóle położne są ok.. jena jest tylko zarozumiała taka blondynka a reszta super. Wizyta kosztuje 200 zł. Plus leki koło 2 tys mnie wyniosły , muszę zliczyć.plis jest dużo badań przed samym on vitro a to koszt około 1500 albo i lepiej..embriolog też sympatyczna obavYmy co będzie dalej. Klinika sama w sobie ok ale napewno nie mają tyle technik co inne a to też ma znaczenie. Zobaczymy co będzie dalej jest trochę rzeczy które mi się nie podoba ale zobaczmy co dalej
U mnie podczas punkcji było 2 lekarzy. W tym mój.Dr tak jak mówiłam bardzo ciepła osoba i do tej pory nic złego na nią nie powiedziałabym. No tylko teraz z tą punkcja poczułam się taka pozostawiona sobie ,, może gdzieś jej to umklo tyle tematów na raz ale jakoś tak mi nie smak
Miałam refundację ,tyle wyszło po refundacji. A Ty ile zapłaciłaś za swoje ??. Punkcja plus anestezjolog plus zapłodnienie to koszt 4700W Ovum punkcja kosztuje 2 tys. Leki miałam refundowane na stymulacje.
Badania fakt, trochę kosztują. Można wziąć skierowanie od ginekologa przynajmniej na swoje.
Czemu nie miałaś refundacji ?
Co mi po skierowaniu jak i tak nie jest refundowane tylko z własnej kieszeniW Ovum punkcja kosztuje 2 tys. Leki miałam refundowane na stymulacje.
Badania fakt, trochę kosztują. Można wziąć skierowanie od ginekologa przynajmniej na swoje.
Czemu nie miałaś refundacji ?
Ale dużo. U mnie punkcja wyniesie 2000 zł plus na leki chyba około 800 zł poszło za 10 bemfola i 6 orgalutran.Miałam refundację ,tyle wyszło po refundacji. A Ty ile zapłaciłaś za swoje ??. Punkcja plus anestezjolog plus zapłodnienie to koszt 4700