reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lublin - kto po in vitro w Lublinie ?

reklama
Jak wyglądają u niego wizyty ,w sensie czy się interesuje ,czy na szybkiego ,bo robil mi iui bo mój prowadzacy lekarz nie mógł wtedy i wydał mi się ok
Ja byłam zadowolona, na każdej wizycie badał, robił usg. Wszystko sprawdza dokładnie i wizyty u niego to prawie 40 min trwaja. Usg I trymestru, połówkowe i III trymestru to godzinę 🙈 jak maluch był źle ułożony na usg I trymestru kazał pochodzić po korytarzu żeby się ruszył i robił kolejne podejście. Ja go serdecznie polecam. Kolejna ciążę jak się uda też będę prowadziła u niego.

Ja byłam zadowolona, na każdej wizycie badał, robił usg. Wszystko sprawdza dokładnie i wizyty u niego to prawie 40 min trwaja. Usg I trymestru, połówkowe i III trymestru to godzinę 🙈 jak maluch był źle ułożony na usg I trymestru kazał pochodzić po korytarzu żeby się ruszył i robił kolejne podejście. Ja go serdecznie polecam. Kolejna ciążę jak się uda też będę prowadziła u niego

Ja byłam zadowolona, na każdej wizycie badał, robił usg. Wszystko sprawdza dokładnie i wizyty u niego to prawie 40 min trwaja. Usg I trymestru, połówkowe i III trymestru to godzinę 🙈 jak maluch był źle ułożony na usg I trymestru kazał pochodzić po korytarzu żeby się ruszył i robił kolejne podejście. Ja go serdecznie polecam. Kolejna ciążę jak się uda też będę prowadziła u niego.

reklama
Nowlasnie ,chyba teraz zapisze się do niego ,a jeśli mogę zapytać to ciaza naturalna ?
Tak, ciąża naturalna 😉 w 6 tygodniu miałam plamienie, później już tylko infekcja drog moczowych. Także bez większych komplikacji...
A i fajne jest to że, np na wizycie, na usg synek miał za wysokie tętno, coś go martwiło to nie czekał. Od razu na izbę przyjęć dzwonił, powil że przyjadę w jakiej sprawie, mnie odsyłał i jak jechałam to już czekali na mnie i zupełnie inaczej patrzyli 😉
Bo nie wiem czy wiesz ale doktor pracuje na Jaczewskiego tylko nie pamiętam czy na ginekologii czy na patologii ciąży 😉

Do góry