Tak w ovum, u doktora mr..oczkowskiegoWitam , też leczylas się w klinice Ovum ? Jeśli mogę zapytać to u jakiego lekarza?
reklama
A powiedzcie mi czy w Ovum przed punkcją i transferem trzeba robić testy na korona?
Nie wymagali tego na wiosnę i w lecie
Dr Tkaczuk - WłachHej dziewczyny, jakiego lekarza polecacie w Ovum ,poza dr Mroczkowski
Ja prowadziłam ciążę u niego.A leczył się ktoś może u Dr W.Krawczyk ?
Jak wyglądają u niego wizyty ,w sensie czy się interesuje ,czy na szybkiego ,bo robil mi iui bo mój prowadzacy lekarz nie mógł wtedy i wydał mi się okJa prowadziłam ciążę u niego.
Ja byłam zadowolona, na każdej wizycie badał, robił usg. Wszystko sprawdza dokładnie i wizyty u niego to prawie 40 min trwaja. Usg I trymestru, połówkowe i III trymestru to godzinę jak maluch był źle ułożony na usg I trymestru kazał pochodzić po korytarzu żeby się ruszył i robił kolejne podejście. Ja go serdecznie polecam. Kolejna ciążę jak się uda też będę prowadziła u niego.Jak wyglądają u niego wizyty ,w sensie czy się interesuje ,czy na szybkiego ,bo robil mi iui bo mój prowadzacy lekarz nie mógł wtedy i wydał mi się ok
Ja byłam zadowolona, na każdej wizycie badał, robił usg. Wszystko sprawdza dokładnie i wizyty u niego to prawie 40 min trwaja. Usg I trymestru, połówkowe i III trymestru to godzinę jak maluch był źle ułożony na usg I trymestru kazał pochodzić po korytarzu żeby się ruszył i robił kolejne podejście. Ja go serdecznie polecam. Kolejna ciążę jak się uda też będę prowadziła u niego
Ja byłam zadowolona, na każdej wizycie badał, robił usg. Wszystko sprawdza dokładnie i wizyty u niego to prawie 40 min trwaja. Usg I trymestru, połówkowe i III trymestru to godzinę jak maluch był źle ułożony na usg I trymestru kazał pochodzić po korytarzu żeby się ruszył i robił kolejne podejście. Ja go serdecznie polecam. Kolejna ciążę jak się uda też będę prowadziła u niego.
reklama
Tak, ciąża naturalna w 6 tygodniu miałam plamienie, później już tylko infekcja drog moczowych. Także bez większych komplikacji...Nowlasnie ,chyba teraz zapisze się do niego ,a jeśli mogę zapytać to ciaza naturalna ?
A i fajne jest to że, np na wizycie, na usg synek miał za wysokie tętno, coś go martwiło to nie czekał. Od razu na izbę przyjęć dzwonił, powil że przyjadę w jakiej sprawie, mnie odsyłał i jak jechałam to już czekali na mnie i zupełnie inaczej patrzyli
Bo nie wiem czy wiesz ale doktor pracuje na Jaczewskiego tylko nie pamiętam czy na ginekologii czy na patologii ciąży