reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lublin - kto po in vitro w Lublinie ?

reklama
Czemu? Ja dopiero zaczynam. Na razie byłam na 1 wizycie. Miałam komplet badań. Dostałam skierowanie na cytologię, czystość i wirusówki. Wydaje mi się ok😎
Chodziłam prawie rok do niego , pod względem badań jest ok, też wysłał mnie i męża na komplet badań, aż wkoncu znalazła się przyczyna , ogólnie to wizyty takie szybkie , i 2 iui do których podeszłam, z czego i tak nie miały szans się udac i pewnie to wiedział a i tak zrobił, odniosłam wrażenie, że na odpier.... były zrobione

Chodziłam prawie rok do niego , pod względem badań jest ok, też wysłał mnie i męża na komplet badań, aż wkoncu znalazła się przyczyna , ogólnie to wizyty takie szybkie , i 2 iui do których podeszłam, z czego i tak nie miały szans się udac i pewnie to wiedział a i tak zrobił, odniosłam wrażenie, że na odpier.... były zrobione
U mnie od razu powiedział że iui nie poleca. Ale że jak się upieram to niech będzie. Tylko, że ja nie chciałam i od razu będziemy podchodzić do in vitro. On mi powiedział, że proponuje iui, bo dużo par chce najpierw spróbować tego. I masz rację, że wizyty bardzo szybkie. I bardzo duże opóźnienie było. Zastanawiam się czy tak zawsze u niego czy tylko teraz tak było. Zobaczymy jak to będzie. Jak się nie uda, to spróbujemy może z innym, a jak nie to Warszawa.

U mnie od razu powiedział że iui nie poleca. Ale że jak się upieram to niech będzie. Tylko, że ja nie chciałam i od razu będziemy podchodzić do in vitro. On mi powiedział, że proponuje iui, bo dużo par chce najpierw spróbować tego. I masz rację, że wizyty bardzo szybkie. I bardzo duże opóźnienie było. Zastanawiam się czy tak zawsze u niego czy tylko teraz tak było. Zobaczymy jak to będzie. Jak się nie uda, to spróbujemy może z innym, a jak nie to Warszawa.
Mi powiedział że do 3 podejsc iui ,a jak się nie uda to więcej niema sensu tylko in vitro , ale jak się mogły udać na pecherzyku 33 mm i na 2iui to był gigant jakieś 38 mm jak to już były przerośnięte pecherzyki albo torbiele , z tymi opóźnionymi wizytami to też miałam

Mi powiedział że do 3 podejsc iui ,a jak się nie uda to więcej niema sensu tylko in vitro , ale jak się mogły udać na pecherzyku 33 mm i na 2iui to był gigant jakieś 38 mm jak to już były przerośnięte pecherzyki albo torbiele , z tymi opóźnionymi wizytami to też miałam
Zgadzam się z tymi pęcherzykami. Masz rację! Ja mam nadzieję, że do in vitro podchodzi lepiej. Trochę mnie załamałaś 🙈 Myślałam, że jak kierownik kliniki to dobry lekarz.

Zgadzam się z tymi pęcherzykami. Masz rację! Ja mam nadzieję, że do in vitro podchodzi lepiej. Trochę mnie załamałaś 🙈 Myślałam, że jak kierownik kliniki to dobry lekarz
Zgadzam się z tymi pęcherzykami. Masz rację! Ja mam nadzieję, że do in vitro podchodzi lepiej. Trochę mnie załamałaś 🙈 Myślałam, że jak kierownik kliniki to dobry lekarz.
Kurcze nie chciałam Cie załamać 😁 Może do in vitro ma inne podejście, ogólnie dużo dziewczyn do niego chodzi. Też tak Myślałam jak ty ,że jak kierownik to dobry lekarz ,dopóki nie doszło do iui , i to mnie zniechęciło do niego ,że mimo wszystko wiedział, że się nie uda to zrobił, a napewno wiedział i odczułam, że chyba się tam kasa liczy ,dlatego chcę do innego lekarza ,ale w tej samej klinice ,bo do Lublina mam najbliżej, chociaż I tak 100km

reklama
Do góry