Sherlook
Fanka BB :)
Ja chodzę do Mroczkowskiego, więc nie pomogę.Hej dziewczyny, jakiego lekarza polecacie w Ovum ,poza dr Mroczkowski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chodzę do Mroczkowskiego, więc nie pomogę.Hej dziewczyny, jakiego lekarza polecacie w Ovum ,poza dr Mroczkowski
Nowlasnie ,chodziłam do niego ,ale chce zmienić go na innego lekarzaJa chodzę do Mroczkowskiego, więc nie pomogę.
Czemu? Ja dopiero zaczynam. Na razie byłam na 1 wizycie. Miałam komplet badań. Dostałam skierowanie na cytologię, czystość i wirusówki. Wydaje mi się okNowlasnie ,chodziłam do niego ,ale chce zmienić go na innego lekarza
Chodziłam prawie rok do niego , pod względem badań jest ok, też wysłał mnie i męża na komplet badań, aż wkoncu znalazła się przyczyna , ogólnie to wizyty takie szybkie , i 2 iui do których podeszłam, z czego i tak nie miały szans się udac i pewnie to wiedział a i tak zrobił, odniosłam wrażenie, że na odpier.... były zrobioneCzemu? Ja dopiero zaczynam. Na razie byłam na 1 wizycie. Miałam komplet badań. Dostałam skierowanie na cytologię, czystość i wirusówki. Wydaje mi się ok
U mnie od razu powiedział że iui nie poleca. Ale że jak się upieram to niech będzie. Tylko, że ja nie chciałam i od razu będziemy podchodzić do in vitro. On mi powiedział, że proponuje iui, bo dużo par chce najpierw spróbować tego. I masz rację, że wizyty bardzo szybkie. I bardzo duże opóźnienie było. Zastanawiam się czy tak zawsze u niego czy tylko teraz tak było. Zobaczymy jak to będzie. Jak się nie uda, to spróbujemy może z innym, a jak nie to Warszawa.Chodziłam prawie rok do niego , pod względem badań jest ok, też wysłał mnie i męża na komplet badań, aż wkoncu znalazła się przyczyna , ogólnie to wizyty takie szybkie , i 2 iui do których podeszłam, z czego i tak nie miały szans się udac i pewnie to wiedział a i tak zrobił, odniosłam wrażenie, że na odpier.... były zrobione
Mi powiedział że do 3 podejsc iui ,a jak się nie uda to więcej niema sensu tylko in vitro , ale jak się mogły udać na pecherzyku 33 mm i na 2iui to był gigant jakieś 38 mm jak to już były przerośnięte pecherzyki albo torbiele , z tymi opóźnionymi wizytami to też miałamU mnie od razu powiedział że iui nie poleca. Ale że jak się upieram to niech będzie. Tylko, że ja nie chciałam i od razu będziemy podchodzić do in vitro. On mi powiedział, że proponuje iui, bo dużo par chce najpierw spróbować tego. I masz rację, że wizyty bardzo szybkie. I bardzo duże opóźnienie było. Zastanawiam się czy tak zawsze u niego czy tylko teraz tak było. Zobaczymy jak to będzie. Jak się nie uda, to spróbujemy może z innym, a jak nie to Warszawa.
Zgadzam się z tymi pęcherzykami. Masz rację! Ja mam nadzieję, że do in vitro podchodzi lepiej. Trochę mnie załamałaś Myślałam, że jak kierownik kliniki to dobry lekarz.Mi powiedział że do 3 podejsc iui ,a jak się nie uda to więcej niema sensu tylko in vitro , ale jak się mogły udać na pecherzyku 33 mm i na 2iui to był gigant jakieś 38 mm jak to już były przerośnięte pecherzyki albo torbiele , z tymi opóźnionymi wizytami to też miałam
Zgadzam się z tymi pęcherzykami. Masz rację! Ja mam nadzieję, że do in vitro podchodzi lepiej. Trochę mnie załamałaś Myślałam, że jak kierownik kliniki to dobry lekarz
Kurcze nie chciałam Cie załamać Może do in vitro ma inne podejście, ogólnie dużo dziewczyn do niego chodzi. Też tak Myślałam jak ty ,że jak kierownik to dobry lekarz ,dopóki nie doszło do iui , i to mnie zniechęciło do niego ,że mimo wszystko wiedział, że się nie uda to zrobił, a napewno wiedział i odczułam, że chyba się tam kasa liczy ,dlatego chcę do innego lekarza ,ale w tej samej klinice ,bo do Lublina mam najbliżej, chociaż I tak 100kmZgadzam się z tymi pęcherzykami. Masz rację! Ja mam nadzieję, że do in vitro podchodzi lepiej. Trochę mnie załamałaś Myślałam, że jak kierownik kliniki to dobry lekarz.
Dr. BakalczukHej dziewczyny, jakiego lekarza polecacie w Ovum ,poza dr Mroczkowski