reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Łowcy promocji"

reklama
dzięki ogromne za pomoc!
W sumie mogłabym kupić z allegro,ale byłby za jakiś czas,a wypadałoby mieć wcześniej...No nic,dobrze wiedzieć czego szukać :tak::-)

Anineczko- sorki :sorry2::zawstydzona/y:ale akurat mialam na mysli inne termometry z allegro bo jest ich duzo i jakos mi nie wygladaja na dobre(byc moze sie myle) ale jak mowisz,ze Twoj czasem zaniza temp. to nie zawsze mozna na niego liczyc w 100%;-)
A wiecie moze czy na term. Brauna wszystkie nakladki sa takie same czy kazdy ma inne??
wczoraj patrzylam na allegro za term. brauna i mi zadnych nie pokazalo:baffled::confused:

Madbebe oby się dobrze sprawował:tak:
Marcysia a tego Ci enie powiem:eek:Nie wiem czy nakłądki pasują na każdy typ termometru Brauna:no:Ja,jak na razie ciągnę jeszcze na tych,które zakupiłam wraz z termometrem:tak:Ale patrzyłam kiedyś w Bootsie za samymi nakładkami i tylko jednego rodzaju były,dokładnie takie jak mam teraz:sorry:

Ja tez sie przymierzam do nocnika,juz probowalam wczesniej,ale Tobi nie chial siasc,bal sie.Co prawda siadal czasem,ale tylko w ubraniu.Ja zastanawiam sie nad taka nakladka na kibelek.Tobi duzo nas obserwuje i nasladuje wiec moze tak szybciej zalapie,bo na nocnik nie bede siadac:-DI tu pytanie czy te nakladki sa uniwersalne,pasuja na kazda toalete?A co do termometru to tez mam taki jak Tichonek i jestem bardzo zadowolona.

wilwia "rozmiar" mają raczej ten sam :-) ale ja np. kupiłam taką , ze ma zdejmowany taki hmmm "dziubek:confused: nie wiem jak to nazwaćz przodu on jest- w kazdym razie ten dziubek to własnie raczej dla chlopca zeby siuski nie zmieniły kierunku za bardzo :-D ale dopiero po kilku uzyciach zajarzyłam ,ze to się zdejmuje :zawstydzona/y: takze i moja Niki siusiała z "dziubkiem". Takze od wyboru do koloru. A i nawet widziałam gdzieś pachnące :eek: zielone jabłuszka czy coś:-D

reklama
Do góry