reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"Łowcy promocji"

madbebe no raczej :sorry: któras ją ostatnio kupiła.. moniadan chyba- ale pewnosci nie mam. Ale popatrz na nią( na piaskownice znaczy ) złączone są ze sobą te dwie połówki takimi "zawiasami" :confused: chyba po to zeby własnie sobie zamknąć. a jak rozłożysz to w jednej piasek a w drugiej woda - radochy co niemiara.

reklama
Margaritko droga-się przypatrywałam i dostrzegłam nawet tylko wiesz,ze zdjęciami to rożnie bywa.Ale mam potwierdzenie wiec zakupie:tak:
Dzieki dziewczyny!

Ostatnia edycja:
Możecie mi polecić jakiś dobry i ładnie pachnący proszek,w którym mogłabym prac Wiktowe ubranka?Ciężko mi się rozstać z fairym non bio,bo uwielbiam ten zapach:-pale muszę,bo nie dopiera tych plam:confused2:

Ja używam Persil w żelu, dla mnie najlepszy proszek. Rzadko kiedy przy nim używam płynu do płukania, bo po tym żelu już same w sobie pięknie pachną.

madbebe-ja uzywam albo surf albo persil w zelu i po nich nie musze dodatkowo plukac w plynie. Na plamy uzywam Vanish i juz od dluzszego czasu i nic dzieciakom nie jest. Mozesz zostac przy fairy ale wczesniej ubrania z plamami sobie namocz np. w vanishu i po problemie :-)

reklama
To moje plamy są chyba bardziej zatwardziale bo vanish na nie nie działa.Boje się tez prac w wyższej temp. coby mi się ciuchy nie pokurczyły :eek:W ogóle podejrzewam moja pralkę o lewe działanie.Na jednym programie mi się w ogóle zatrzymuje i coraz częściej zastaje ja na zupełnie innym cyklu niż ustawiałam przy uruchamianiu :eek:Nowa miała być już jakiś czas temu :confused2:
dzieki dziewczyny!

właśnie dostałam na maila..: Baby & Toddler Event - SuperValu

edit: dla zainteresowanych: LIDL

Ostatnia edycja:
Do góry