reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Łowcy promocji"

reklama
Gdy mloda miala 2latka akurat bylam w pl i kupilismy grajacy- ale mloda i tak spieprzala gdzie pieprz rosnie wogole nie chciala na niego usiasc. Tutaj mamy najwyklejszy:-) który jest caly obklejony naklejkami;-) które dostawala w nagrode;-)za siusiu.

dzięki dziewczyny!
zapomniałam jeszcze o jednym-jak mierzycie dzieciom temp.? U nas póki co tylko ucho zostaje:nerd: Mozecie mi polecić jakiś termometr do ucha w rozsądnej cenie? Wszędzie gdzie widziałam cena zaczyna się od 50e:szok:

Ja miałam Lindam do ucha i nie polecam :no: kicha totalna :dry: z tego co słyszałam właśnie do ucha Braun jest najbardziej wiarygodny i rzetelny :tak: a w pl kupiłam zwykły elektroniczny pod pachę za 20 złotych i się sprawuje bezbłędnie ;-) miałam też podpachowca z brauna ale ten tylko do doopy się nadawał dosłownie i w przenośni :-D:-D:-D

Ja mam właśnie Brauna:tak:Fakt,ze prawie 60E ale jestem baaaardzo z niego zadowolona:tak:Przed testem ciążowym,a po przytulanku codziennie se tempkę mierzyłam czy rośnie:-DI narobił mi nadziei:-Di jak się okazało słusznie:tak:Wynik jak dla mnie zawsze jest wiarygodny:tak:

hej ja wlasnie w weekend chodzilam za termometrem no i wszedzie ceny kosmos ale chyba najbardziej sie oplaca kupic w Argosie brauna, bo sa za free nakladki 40szt., na allegro wybor duzy tylko nie wiem czy beda sie spisywac ( juz nie wspominam o tych bezdotykowych-jakos nie wieze w te wyniki:confused:)a wydac 20e na badziewie to chyba lepiej dolozyc i kupic pozadny i sprawdzony :-) u nas takze pozostaje mierzenie w uchu:dry:
Co do nocnikow to u nas mamy i grajacy i zwykly ale najbardziej sprawdza sie nakladka na kibelek a nocnik grajacy jest jako podest:-D

reklama
Do góry