reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"Łowcy promocji"

reklama
Ja tez kupowalam w pennym,z tym ze byly do 12miesiecy only.Nastepne juz bez absa.Poza tym ten abs z pennego to taki sredni;-)
A do H&M nie zagladalam,w sumie do glowy mi nie przyszlo;-)

w tesco sa w promocji chusteczki Pampers 6 szt 10€ a 12 szt 12 €, mysle ze 1€ za 1 opakowanie to bardzo dobra cena, i niektore pamki 3 za 36€, ale to tylko chyba byly 3,4,4+

dziewczyny mogłybyście mi doradzić jaki nocnik zakupić?Te zbajerzone, grające itp. są pewnie niewiele warte,co?
Dzieki z góry!

madbebe a u nas dla odmiany nie było nocnika- Nikola traktowała go jak zabawke i np. zakładała na głowe:baffled: dlatego tez zakupiłam nakładkę na sedes- mięciutka sliczna;-) i Niki chętniej siadała , bo ona chciała tak jak my na duzy "kibelek" . Z kolei u Martysi miałam własnie grający- radosc niby jak nasiusiała ,ale byle kropka wody w nim i znow grał :dry: po umyciu trza dobrze wysuszyć i takie tam. Najprostsze rozwiązania najlepsze:tak: powodzenia

reklama
I my mieliśmy najzwyklejszy:tak:Podobno nocnik nie powinien sie dziecku kojarzyć z zabawą więc muzyczki są zbędne:tak:Ono ma tam sikać bo tak trzeba a nie po to,zeby muzyczka zagrała:sorry2:
Mój Radek na przykład na poczatku kupkę robił do nocnika ale siadać do siusiania na nim nie chciał bo przecież tata sika na stojąco:-DSikał więc do kibelka,stojąc na paluszkach:-DNiedługo potem kupiłam też nakładkę na kibelek i młody zaczął i klocki w ubikacji stawiać:tak:

Do góry