reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Łowcy promocji"

Zakładam ten temat, bo kilka razy oglądałam na TLC "Łowcy promocji".
Chciałabym, abyśmy wymieniały się informacjami gdzie można coś taniej kupić, może wiecie coś o kuponach rabatowych.
Może wspólnie uda nam się cosik zaoszczędzić w tych trudnych czasach.

Ja wczoraj kupiłam w TESCO Pampersy mega pack 4+ za 15euro za 104 szt., czyli jedna wychodzi 0,14 centów, dla porównania tescowe wychodzą 0,15.

Zapraszam do wymiany cennych informacji.

reklama
Dobry watek :-)
Po te pampery to ja sie chyba jutro wybiore o ile jeszcze bedzie promocja ;-) W sumie moja jeszcze 4 nosi, ale zapas zawsze mozna zrobic, tym bardziej ze tanio wychodzi :-)
Z tego co wiem, to w dunnisie teraz jest promocja na j&j dla dzieciakow, ale szczegolow nie znam, bom nie byla jeszcze ;-)

ooo fajnie musze kupić pampki, Zuzia nosi 4 ale zastanawiam sie czy nie przejść a 4+ bo ostatnio odciskuja jej sie na nóżkach.

U nas w super value kupowałam ostatnio, i jeszcze są, chusteczki pampers te niebieskie 6 za 6euro i są też Pamersy mega pack za 15 euro, ale u nas zostało tylko rozmiar 5.

Aga Natalia dobry pomysł , ale podobny wątek już jest odnośnie zakupów i promocjii więc może połączymy je żeby nie powtarzać?:)

P.S. Już zrobione

Ostatnia edycja:
Tesco : chusteczki niebieskie i sensitive 6pack za 4.99e

Aga Natalia niestety chyba nie ma tutaj tak jak w Stanach,zresztą przydałoby się lepiej przyjrzec skąd tamci ludzie mają te gazetki.

Ja ostatnio za całkowite FREE wymieniłam kupon Huggies Pampersy,czyli 6e w kieszeni.
Kupon był w gazetce Maternity,która leży sobie na poczekalni w szpitalu.Tam też był kupon na 1off chusteczki nawilżane,czyli dopłaciłam tylko 50centów. :-)

znalazłam taką wypowiedź:

W Stanach drukowane sa specjalne gazetki, jako dodatek do weekendowego wydania dziennikow; maja ok. 30 stron i zawieraja tylko i wylacznie kupony. Najpopularniejsze to: Red Plum i Smart Source, wydawane raz w tygodniu oraz Procter & Gamble, ktory ukazuje sie raz w miesiacu. Niektorzy kupuja kilka wydan weekendowej gazety, zeby miec wiecej kuponow na dany produkt.

tutaj nie widziałam takich gazetek niestety.

a tutaj opis jednej z bohaterek,która jak się okazuje używała kuponów w sposób nieuczciwy:
http://jillcataldo.com/alleged-tlc-extreme-couponing-fraud

a
tutaj blog extreme couponer :
http://www.jaimekirlewcouponing.com/

Ostatnia edycja:
reklama
W boots sa hugiesy husteczki za 2.99 szt druga paczka gratis.

Szkoda ze u nas ni ma takich kuponow:-)) tez bym ciachala gazetki :-D

Do góry