reklama
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
To chyba taki: Tommee Tippee Smoczek Smoczki KASZKA, 2 Szt. 6m+ (1450568879) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupyDziewczyny a dajcie jakiegos linka jak ten smoczek wyglada??
Piszę chyba bo ja jeszcze raczkująca w tym temacie
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
To chyba taki: Tommee Tippee Smoczek Smoczki KASZKA, 2 Szt. 6m+ (1450568879) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
tak to jest ten trójprzepływowy , ale nie mogę znaleźć linka na ten 2 smok...
ale to chyba wiadomo jak wygląda ... zamiast dziurki ma + i to wszystko;-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
No i teraz coś mało optymistycznego na temat piankowych puzzli, które posiada niejedno dziecko
Popularne maty-puzzle są toksyczne! - Dzieci.pl
Popularne maty-puzzle są toksyczne! - Dzieci.pl
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
W Bootsie promocja na sześciopak chusteczek Pampers Sensitive za 4,99 i jumbopak pieluch 2 za 25i
poszukujac skarpetek z absem na allegro wpadlam na takie: Skarpetki ABS Sterntaler Paski 21/22 Wiosna (1452581453) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Mysle ze super sprawa i wlasnie dokonalam zakupu Widzialam ze sa tez z pelna podeszwa,nie przepuszczajaca powietrza-wersja zimowa.
Czy ktos moze takie posiada?Ciekawa jestem jak sie sprawdzaja
Mysle ze super sprawa i wlasnie dokonalam zakupu Widzialam ze sa tez z pelna podeszwa,nie przepuszczajaca powietrza-wersja zimowa.
Czy ktos moze takie posiada?Ciekawa jestem jak sie sprawdzaja
tutaj takich smoczkow nie widziaalm a szukalam...sa krzyzykowe do kaszki rewelacyjne...\udalo mi sie kupic te ktore pokazalas w PL i kiszka jakich malodziura jest tak wielka ze szok...nie dosc ze duzo kaszki musialam wsypac to szym i tak nie cchial pic...nie wiem,moze dla innych dzieci ok..ja jedak wolalam te tutejsze z krzyzykiem
To chyba taki: Tommee Tippee Smoczek Smoczki KASZKA, 2 Szt. 6m+ (1450568879) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Madbebe swietn sa te skarpety.....
Aniaa83
Fanka BB :)
Madbebe swietne te skarpety
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Ewelcia a są te z krzyżykiem?Gdzie?Bo dziewczyny właśnie pisały,że nie mogą znaleźćMnie się też za jakiś czas przydadzą to mów gdzie je dostałaś?
Mabebe w tych skarpetach nie da rady się przewrócićRadek ma coś podobnego,ale na basenWłaśnie z całą podeszwą jakby woskowaną.Kupiłam mu bo raz,że się nie przewróci na mokrej podłodze a dwa nie załapie jakiejś grzybicy
Mabebe w tych skarpetach nie da rady się przewrócićRadek ma coś podobnego,ale na basenWłaśnie z całą podeszwą jakby woskowaną.Kupiłam mu bo raz,że się nie przewróci na mokrej podłodze a dwa nie załapie jakiejś grzybicy
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
madbebe w h&m kupowałam takie pełne,grube skarpety.Ogólnie tutaj da radę kupic z abs-em,chyba w pennym kupowałam ;-)