reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

Ja dzisiaj na 17.15 prenatalne ..
jestem przerażona, bo dopiero teraz przeczytałam opinie o lekarzu, do którego idę ..
wkleiłam dwie przykładowe :/
Słabo, a nie masz mozliwosci odwołać wizyty i na szybko umówić do innego?

Niestety slyszałam o przypadkach że lekarz wykonujacy prenatalne zatajał jakies nieprawidlowości i potem było niemiłe zaskoczenie wiec jestem za tym żeby dobrze sprawdzić takiego lekarza bo moze miec konserwatywne poglady i niestety potem jest problem. To sa pojedyńcze przypadki , ale np wiem że ten do ktprego chodze na NFZ jest typem takiego lekarza i na prenatalne do niego nie poszla bym

reklama
jestem przerażona, bo dopiero teraz przeczytałam opinie o lekarzu, do którego idę ..
Na samą myśl, że mam tam iść .. to chce mi się 💩 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🥺

Powiem Ci tak, na tym znanym lekarzu to różnie bywa z opiniami... Wiadomo jakby się udało to lepiej sobie zmienić lekarza dla własnego komfortu. Ale dla pocieszenia powiem, że ostatnio byłam na USG u Pana, który miał bardzo słabe opinie (ocena 2,5), ale stwierdziłam, że idę z dobrym nastawieniem i byłam miła i nie mogę złego słowa powiedzieć :)

Nie martw się, ja któregoś dnia poszłam do lekarza prywatnie opinie same 5, pozytywne jak to nie dba o pacjentki w ciąży. Wyszłam od niego z płaczem, bez USG, żadnego skierowania ani nawet karty ciąży, mimo że to był 8 tydzień, a lekarz do mnie, że on mnie tylko poinformuje żebym wiedziała o badaniach prenatalnych. Przez lata niepłodności też chodziłam do top lekarzy w swoim mieście i byłam okropnie rozczarowana podejściem.

Ja właśnie wracam z prenatalnych ❤️ Maluszek 4,85 cm z usg wszystko super, czekam tylko na pappa jeszcze . Lekarz mówił ze skłaniał by się co do dziewczynki;) ale wiadomo że jest jeszcze wczesnie .

Miałam isc w środę, ale ze względu że mnie bolal brzuch to poszłam dzisiaj, podgoniło wielkością maleństwo bo był tydzień różnicy a dziś już tylko 2 dni względem usg a ok 😀

Załączniki

• 20240422_110210.jpg
    20240422_110210.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 52
A nie uda się jeszcze zmienić? Ja bym do takiego lekarza nie poszła bo bardzo biorę sobie do siebie każde słowo. Dlatego właśnie 5x sprawdzam opinie o miejscu gdzie idę. Oby dobrze Cię potraktował, jeśli ostatecznie pójdziesz.

Ja właśnie wracam z prenatalnych ❤️ Maluszek 4,85 cm z usg wszystko super, czekam tylko na pappa jeszcze . Lekarz mówił ze skłaniał by się co do dziewczynki;) ale wiadomo że jest jeszcze wczesnie .

Miałam isc w środę, ale ze względu że mnie bolal brzuch to poszłam dzisiaj, podgoniło wielkością maleństwo bo był tydzień różnicy a dziś już tylko 2 dni względem usg a ok 😀
Super wiadomości ❤️

Właśnie wracam od lekarza, umówiłam się dodatkowo. Na szczęście wszystko dobrze, serduszko bije ❤️ Dziś jestem 11+2, a bobas trochę młodszy 10+3. Torbiel niestety dalej jest no i nie dostałam zdjęcia, ale za tydzień prenatalne to go już sobie dokładnie obejrzę 🥰

Miłego dnia 😊

reklama
Do góry