reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

Ale mały człowieczek ,szok 🥰 przez brzuch miałaś usg? Bo jeśli tak to wg metody Ramziego wyglada na dziewczynke ( ale tez nie wiem na 100% czy dobrze to sprawdzam 🤪) w 8 widoczny brzuch dopiero , no to chyba pobiłaś rekord 😁

Bylo by dobrze jak by bylo jak mówisz 😅 dla cieżarnych jest norma do 92 🫠

Tak, miałam usg przez brzuch.
No ciekawe, bo wcześniejsze moje dwa przeczucia się sprawdziły. 😂
W sumie mi obojętne, bo parka już jest. Mąż i syn chcą chłopca, a córka siostrę.
Może już coś powie lekarz na prenatalnych wstępnie. 😄

reklama
ech to ja tez mam podobne myśli, czy aby wszystko Ok i czy serducho bije 😟
Ja tez wczoraj robiłam badania, bo w poniedziałek mam wizytę
Dziś mnie rozłożyła choroba, zaraziłam się od córki :( mam stan podgorączkowy, głowa mnie mocno boli i nos zawalony :(
O ja też w poniedziałek wizytuję i już nie mogę się doczekać. Ostatnio byłam 25.03 i wtedy nawet nie było mowy akcji serduszka, więc teraz rozmyślam czy wogóle ruszyło i czy wszystko jest dobrze. Następnym razem, o ile wszystko będzie dobrze poproszę o wizytę po dwóch tygodniach, trzy to dla mnie długo. Zdrowiej szybko

Ja też się strasznie stresuje . Boję się że coś może być nie tak 🫣a tu jeszcze tyle czasu do 22… nie da się przyspieszyć wizyty. Pojechałam w końcówce 4 tyg i gin mi powiedział że to szybko ale pęcherzyk był i wykluczył ciążę pozamaciczna bo bardzo się obawiałam znowu powtórki sprzed kilkunastu lat…

Poszłam dziś na takie dodatkowe usg bo się zestresowalam tymi historiami na forum , ale wszystko dobrze ❤️ 2,63 człowieka ;)

Załączniki

• 20240410_185212.jpg
    20240410_185212.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 125
reklama
Poszłam dziś na takie dodatkowe usg bo się zestresowalam tymi historiami na forum , ale wszystko dobrze ❤️ 2,63 człowieka ;)
Ale cudne zdj 🥰 masz dokladnie tak jak ja teraz 9w3d ciekawe jak u mnie to wyglada 😅

Mnie cos dziwne skurcze dzis lapia takie przy ledzwi, juz miewalam je jak mialam malo magnezu w organizmie. Wzielam tez nospe profilaktycznie. Mam nadzieje,ze szybko przejdzie.
W ogole mdlosci nie odpuszczaja, nawet napic sie wody nie moge za szybko bo mam wrazenie ze zwroce. Juz tez mialam swoje kryzysy w miejscach publicznych 🫠 na razie wymiotowalam tylko dwa razy,ale mega sie powstrzymuje bo wiem ze potem mam caly dzien juz wyjety z zycia 🥲
Przypomnicie co to za lek na mdlosci w ciazy? To poczytam o nim i jak mnie nie pusci to w piatek o niego poprosze

Do góry