Margolcia92
Fanka BB :)
To mi straszne mdłości przeszły ale odbija mi się ciągle.. i już tez panikuje a ja wizytę mam dopiero 28
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
teraz nie ale moja poprzednia ciąża zaczęła się jak karmiłam i gdyby nie to że odrzuciło mnie od kawy na 3 dni nawet bym nie wiedziała, że w ciąży jestem najlepsza ciąża jaką można sobie wymarzyć zero bóli, senności, mdłości. Dopiero pod koniec przeszkadzał mi brzuch i budziłam się w nocy. Niestety w 3 miesiacu ciąży straciłam pokarm więc to było drastyczne odstawienieŻadnych
Dziewczyny, czy ktoras z was jest moze mama karmiącą piersią aktualnie? W ogóle nie bola mnie piersi i zastanawiam czy się to przez KP wlasnie
też mam jutro wizytę u mnie 6+0Wizyta jutro. 7 tc
Od wczoraj ból podbrzusza delikatnie jak na ale dokładnie jak są objawy to się martwimy jak ich nie ma również panikujemy eh
też mam jutro wizytę u mnie 6+0
Nic a nic mnie nie boli. Niestety za to mdłości 24h się utrzymująŻadnych
Dziewczyny, czy ktoras z was jest moze mama karmiącą piersią aktualnie? W ogóle nie bola mnie piersi i zastanawiam czy się to przez KP wlasnie
Super wiadomość. Czekam razem z Tobą na serduszkoCześć dziewczyny. Ja dziś już po wizycie. Z okresu 6+1 ale owulacje miałam widocznie później bo jeszcze nie było zbyt wiele widać . Ciałko żółte itp oczywiście jest ale zarodek gdzieś się schował generalnie jestem zadowolona z wizyty , ustawił mnie dr na tabletkach na ciśnienie i cukier bo mi w ciąży od razu skoczyły także teraz będę spokojniejsza kolejna wizyta za tydzień i mam nadzieję że wtedy już zobaczę bijące serce . Zaszłam w ciążę w drugim cyklu po wyciągnięciu spirali więc lekarz mówi że mogłam mieć bardzo późno owulacje no i tego się trzymam
Kciuki za wasze wizyty w tym tygodniu
7 marca miałam wpisane z USG 5+0, chociaż z wyliczeń wychodziło mi półtora tygodnia więcej, więc pewnie owulacja była później.A ktory masz teraz tydzień? Też byłam 1 marca ze wzgl. Na plamienie to na usg nawet czarnej dziury nie było będzie dobrze, musimy tylko jeszcze sporo sie naczekac. Teraz na serduszko,potem prenatalne,potem płeć,potem połówkowe... wieczne czekanie na coś
Zbadaj jeszcze raz w kolejnym dniu i zobacz,czy się powtórzy wynik.Dziewczyny,
Któraś z Was miała cukrzycę ciążową ?
Ja przechodziłam w pierwszej ciąży, przyznam się że później nie zrobiłam badań czy to mi minęło.
Coś mnie dzisiaj naszło i zrobiłam sobie cukier z palca. I mam na czczo 116
Piję, czarnego earl greya, czasem przez tydzień wcale, a jak mnie najdzie ochota, to i że dwie szklanki dziennie.A pijecie może herbatę? Jak tak to taka zwykła czarna czy jakieś konkretne? Wiem że zawiera kofeinę ale zamiast kawy której nie pije..