reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

reklama
Witam w niedziele.😊
U Nas śnieg pada. 😬
Mnie ciąża wyłącza z życia.
Objawów mi doszło, ale chyba najgorzej mi z sennością i mdłościami.
Zaczęło mnie odrzucać od jedzenia. Zjem coś, a później już o tym myśleć nie mogę, albo mam zachciankę, kupie i nawet nie posmakuje, bo okropne mdłości łapią.
Ledwie w pracy idzie w takim stanie wytrzymać, a jeszcze jestem teraz zakręcona i zapominam.
Do wizyty 9 dni i już odliczam z niecierpliwością.

Hej wszystkim na koniec weekendu. Nie było mnie tu bo pracowicie. Wczoraj duże zakupy w tym rowerek dla starszego . Później szarlotka zeobilam, sałatkę. Na 18 mieliśmy gości a po nich trzeba było ogarnąć chate więc ciężko wczoraj. Dzisiaj obiadek zrobiliśmy wspólnie później drzemka z małym i jakoś funkcjonuje ale ciężko. Nie mam apetytu i mdlosci też mi dokuczają i zawroty glowy. Co do kawy pije jedna dziennie rano słaba rozpuszczalna a w ciągi dnia czasami jeszcze z mlekiem bo prawie zasypiam w pracy. Czekam na wizytę u lekarza to już szefowi powiem to dostanę kogoś do pomocy bo sanej już mega ciężko jest 😒 ale się rozpisalam😉

Hej 😉 tak z ciekawości zajrzałam czy są listopadowki i tadam, nie zawiodłam się 🙂 witam sie z chyba 15stoma kreskami, biorąc pod uwagę ilość testów jakie zrobilam 😜 w sumie to można powiedzieć, ze u mnie pierwszy cykl staran, 4ta ciaza, drugie dziecko, termin na początek listopada, ciaza potwierdzona betą 🙂 usg w najbliższą środę, praktycznie zero objawów poza szybsza zadyszka 🙃 pozdrawiam wszystkie czekające tak jak ja na bijące serduszko ❤ i życzę dużo spokoju, zdrowia i pozytywnego nastawienia 🙂

Hej 😉 tak z ciekawości zajrzałam czy są listopadowki i tadam, nie zawiodłam się 🙂 witam sie z chyba 15stoma kreskami, biorąc pod uwagę ilość testów jakie zrobilam 😜 w sumie to można powiedzieć, ze u mnie pierwszy cykl staran, 4ta ciaza, drugie dziecko, termin na początek listopada, ciaza potwierdzona betą 🙂 usg w najbliższą środę, praktycznie zero objawów poza szybsza zadyszka 🙃 pozdrawiam wszystkie czekające tak jak ja na bijące serduszko ❤ i życzę dużo spokoju, zdrowia i pozytywnego nastawienia 🙂

Kciuki za wizytę 🍀🤞🏼

reklama
Mi apka pokazuje 6+5 a mdłości żadnych i aż nie wiem, czy to dobrze, wręcz przeciwnie mam wrażenie, że mam wilczy apetyt. Jadłabym wszystko co pomidorowe.
Yep Yes GIF by Rosanna Pansino

U mnie 6+4

Do góry