reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamy 2022

Mamy najczęściej odmienne zdanie ale tutaj się z Tobą zgodze 😉 ❤️

U nas nie ma z tym problemów bo najbliżsi konsultują co chcą kupić choć najczęściej młoda dostaje pieniążki.

Choć ja np ciesze się z każdej rzeczy dla młodej bo właśnie liczą się chęci I że ktoś jednak chce coś kupić dla naszej córki.
Przecież dziadkowie / babcie / chrzestni nie mają obowiązku obdarowywać młodej prezentami 😉
U nas tez pytają, ale np z racji funkcji - dostaliśmy prezenty dla dziecka od kontrahentów, pracowników, osób związanych trochę z nami, albo takich, krótko pisząc chcących się „podlizać”. Więc przyjmujemy, uśmiechamy się, chwalimy :)

reklama
U nas tez pytają, ale np z racji funkcji - dostaliśmy prezenty dla dziecka od kontrahentów, pracowników, osób związanych trochę z nami, albo takich, krótko pisząc chcących się „podlizać”. Więc przyjmujemy, uśmiechamy się, chwalimy :)
U mnie w pracy koleżanki myślały, pytały, aż w końcu dały kopertę. Którą mój mąż gdzieś wsadził i nie wiemy gdzie jest, a byłoby tam akurat na krzesełko do karmienia 🤣 na dodatek on się nie przyznaje 😆

U mnie w pracy koleżanki myślały, pytały, aż w końcu dały kopertę. Którą mój mąż gdzieś wsadził i nie wiemy gdzie jest, a byłoby tam akurat na krzesełko do karmienia 🤣 na dodatek on się nie przyznaje 😆

Mąż nie chce się przyznać że pewnie te pieniądze już dawno się rozpłynęły 😂🤪

Dobrze ze nie pełnimy jakiś wysokiej funkcji 🤪na co komu osoby co się podlizują.

Większości to rodzina nas odwiedziła a raczej mała 🤪 nas przy okazji.
I naprawde super się zachowali bo tak stopniowo a nie wszyscy na raz 😉
Większości to ciuszki ale trafiły się jakieś "misie".

Dobrze ze nie pełnimy jakiś wysokiej funkcji 🤪na co komu osoby co się podlizują.

Większości to rodzina nas odwiedziła a raczej mała 🤪 nas przy okazji.
I naprawde super się zachowali bo tak stopniowo a nie wszyscy na raz 😉
Większości to ciuszki ale trafiły się jakieś "misie".
Wbrew pozorom relacje zawsze warto utrzymywać. Np pani z urzędu wojewódzkiego - bez kolejki paszport. W 3 dni. Pani ze skarbówki - zaświadczenie od ręki. A to osoby, które wylapalismy z kolejki :) o policjantach nie wspomnę :)

Wbrew pozorom relacje zawsze warto utrzymywać. Np pani z urzędu wojewódzkiego - bez kolejki paszport. W 3 dni. Pani ze skarbówki - zaświadczenie od ręki. A to osoby, które wylapalismy z kolejki :) o policjantach nie wspomnę :)
Dla Was luksus a inni muszą czekać w kolejkach - taka właśnie sprawiedliwość.

P. s jakby to moja babcia powiedziała że i tak każdego taki sam koniec czeka 🤪

I widzicie, każda z nas ma jakieś przeboje i problemy. Ja np. praktycznie się nie ruszam z sypialni od 20:00, bo zaraz buzia szuka cycka :D ona ma radar na matkę, serio.
Hehe ja nie mam żadnych problemów z córcią ♡
A mama z dzieckiem mają wokół siebie aurę.. dziecko czuje Cię nawet na 20 metrów ♡

reklama
Do góry