Mąż poszedł pod wieczór na drugi spacer. Po powrocie zarządziłam kąpiel (20:00). I co? I nadal nie śpi może padnie niedługo, bo będzie jej pora. Tak więc @MamaM. może i niemowlę nie wie która godzina, ale moja córka wieCo tam dziewczynki?
Zrobię herbatke wypije i idę leżeć może poczekam na męża.
reklama
Może musi się przestawić? Ciężko powiedzieć..Mąż poszedł pod wieczór na drugi spacer. Po powrocie zarządziłam kąpiel (20:00). I co? I nadal nie śpi może padnie niedługo, bo będzie jej pora. Tak więc @MamaM. może i niemowlę nie wie która godzina, ale moja córka wie
Widzisz, ja się zasiedziałam na balkonie z córcią, to sama dała mi znać, że jest przed 20.. a 10 min później już spała, ledwo zdążylam zmienić pieluchę
G
guest-1693758626
Gość
Mąż poszedł pod wieczór na drugi spacer. Po powrocie zarządziłam kąpiel (20:00). I co? I nadal nie śpi może padnie niedługo, bo będzie jej pora. Tak więc @MamaM. może i niemowlę nie wie która godzina, ale moja córka wie
Nie przejmuj się kochana. Każde dziecko jest inne i nie ma co porównywać.
Jedno chodzą spać o 19 / 20 i śpią grzecznie przy cycu czy tam budzą się na karmienie butelka i dalej spia a inne nie.
Moja dama dzisiaj śpi ze mną
Aż mąż wróci to odłożę ja do łóżeczka.
Powiem Wam że ona nie jest "smoczkowa" ale dzisiaj tak ciągnęła ten smoka ze szok !
Pewnie dziąsła dalej jej dokuczają.
Posmarowałam jej maścią- żal mi było że tak cierpi i popłakiwała.
Teraz śpi przy mamusi
G
guest-1693758626
Gość
Dziewczyny, weszłam sobie z ciekawości na listopadowe mamy 2023.. smutno tam trochę i chyba skończyło się pisanie.. (chyba, że mają Dziewczyny swoją grupę już inną).
Nie każdy ma czas jak my na pisanie
Większość co ma po jednym dziecku jakiś tam czas znajdzie w ciągu dnia i popisze ale jak już jest na pokładzie więcej dzieci to wiadomo że i tego czasu tyle się nie ma.
Chociaż u nas dziewczyny spisują się na medal.
Ano właśnie a jak z naszą zamknięta grupa ?
Nie o to tam raczej chodzi, bo przecież pisały regularnie.. ja nie gdybam kto, co, ile, tylko po prostu.. tam są straty niestetyNie każdy ma czas jak my na pisanie
Większość co ma po jednym dziecku jakiś tam czas znajdzie w ciągu dnia i popisze ale jak już jest na pokładzie więcej dzieci to wiadomo że i tego czasu tyle się nie ma.
Chociaż u nas dziewczyny spisują się na medal.
Ano właśnie a jak z naszą zamknięta grupa ?
G
guest-1693758626
Gość
Nie wiem. Nie podczytuje inne wątki typu listopadowe grudniowe itp.Nie o to tam raczej chodzi, bo przecież pisały regularnie.. ja nie gdybam kto, co, ile, tylko po prostu.. tam są straty niestety
Nie mam na to czasu.
Czasem zerknę na inne wątki typu " czy widać tu dwie kreski "
Dobra ide się zdrzemnąć z córka nie będę jej świecić telefonem.
Dobrej nocy.
Wiedzą wiedzą. Kuba się robi śpiący o tej samej godzinie niezależnie od tego, o której miał ostatnią drzemkę.Mąż poszedł pod wieczór na drugi spacer. Po powrocie zarządziłam kąpiel (20:00). I co? I nadal nie śpi może padnie niedługo, bo będzie jej pora. Tak więc @MamaM. może i niemowlę nie wie która godzina, ale moja córka wie
Dzisiaj mieliśmy szczepienie o 16:00, kiedy to często zasypia. Siłą rzeczy zasnął nieco później, a i tak jak zobaczyłam że się zbliża 19:00 poszłam na wszelki wypadek zmienić pieluchę, przy czyszczeniu nosa był już dramat, o 19:05 zaczęliśmy usypianie, 19:20 Kuba spał. Tak jest ostatnio właściwie codziennie.
Weszłam tam kiedyś z ciekawości i akurat trafiłam na czas, kiedy się organizowały w grupę prywatną jakaś dziewczyna bardzo chciała do nich dołączyć to ją odesłały do grudniowych. Tak więc może fajnie że są grupy prywatne, ale jak to ma być żywe forum (te dziewczyny dopiero czekają na dzieci) to taka prywatna grupa zabija trochę ideę...Dziewczyny, weszłam sobie z ciekawości na listopadowe mamy 2023.. smutno tam trochę i chyba skończyło się pisanie.. (chyba, że mają Dziewczyny swoją grupę już inną).
U nas fajnie, wątek żyje, nie za bardzo się dołączy ktoś nowy bo i po co, to możemy się przenieść na prywatną i luz. Ale tak naprawdę to kilka osób się udziela nie wiem jak jest na tej pierwszej prywatnej listopadowej 2022, czy też jest tam żywa dyskusja?
A w ogóle to nam Kubuś zafundował kolejny cudny dzień. Kiedy dziecko jest szczęśliwe, roześmiane, piszczy z radości niezależnie od tego, co się z nim robi (poza czyszczeniem nosa rzecz jasna - to nie podlega negocjacjom, czyszczenie nosa jest straszne, jest to gwałt na dziecku, dziecko nie lubi, dziecko się drze jak obdzierane ze skóry, dziecko woli się szczepić niż czyścić nos ) to taki dzień to jest odpoczynek. Tak można chować malucha i chodzić z uśmiechem od ucha do ucha, a nie użalać się na bombelkowym forum
reklama
Justyna3210
Fanka BB :)
U ciebie czyszczenie nosa a u nas taka tragedia to leżenie na brzuszkuA w ogóle to nam Kubuś zafundował kolejny cudny dzień. Kiedy dziecko jest szczęśliwe, roześmiane, piszczy z radości niezależnie od tego, co się z nim robi (poza czyszczeniem nosa rzecz jasna - to nie podlega negocjacjom, czyszczenie nosa jest straszne, jest to gwałt na dziecku, dziecko nie lubi, dziecko się drze jak obdzierane ze skóry, dziecko woli się szczepić niż czyścić nos ) to taki dzień to jest odpoczynek. Tak można chować malucha i chodzić z uśmiechem od ucha do ucha, a nie użalać się na bombelkowym forum