G
guest-1693758626
Gość
Tutaj pakowane po 8 sztuk więc szału nie ma ale mnie się podobały więc nie patrzyłam nawet ile jest w paczce.To ja mam takie hmm, było 12 w paczce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tutaj pakowane po 8 sztuk więc szału nie ma ale mnie się podobały więc nie patrzyłam nawet ile jest w paczce.To ja mam takie hmm, było 12 w paczce
Ja akurat mam giełdę bardzo blisko, wiec pewnie tam sobie znajdę dostarczyciela warzyw. U nas narazie nie idzie za bardzo rd. Ale np lody bardzo chętnie
Pierwszy dzień z wielorazówkami za nami. Poszły 3 pieluchy. Na noc założyłam pampersa.
Pierwsze wrażenia takie sobie. Chyba trochę zle je zakładam, bo za dużo zatrzasków. Nie chce za mocno ale jak jest za słabo to przeciekają. Także trzeba wyczuć.
Mi chodzi o wielkość, bo ja Klara bawiła się na 9, a teraz na 12 ja na allegro zamówiłamTutaj pakowane po 8 sztuk więc szału nie ma ale mnie się podobały więc nie patrzyłam nawet ile jest w paczce.
To standard tych puzzli piankowych.Mi chodzi o wielkość, bo ja Klara bawiła się na 9, a teraz na 12 ja na allegro zamówiłam
gerber lub hipp... czasem też z rosmanowych korzystałam..A faktycznie, dynia to jesienią dostępna a sloiczki to gerber?
Ups zapomniałam liczyć poprawie sie.Bilans na dziś: 8 pieluch. Ale myślę, że mogłoby być 7 albo 6, gdyby nie to, że córka dzisiaj nie zrobiła w ogóle kupy ( a zawsze min. 1, a z reguły 3), tylko gazy mokre i myślałam, że to może kupa i przewijałam. Zobaczę jak innego dnia wyjdzie. Teraz już śpi i do rana nie będzie ruszane, chyba że zrobi . A oby w nocy nie, bo wtedy murowane wzmożone jedzenie i pobudki...