reklama
Zawsze tak jest hahaOstatnio nie było szaleństwa z kupą u nas. A dziś. Jak założyłam pierwszy raz ta pieluchę wielorazową - to po prostu pogrom. Nie wiedziałam jak to wszystko zdjąć. Ale ostatecznie trafiło do zlewu i do wiaderka z woda. He he
Taaak, te małe diabełki wiedzą kiedy wywinąć numerZawsze tak jest haha
maszak
Fanka BB :)
Na jesien tak dynie będę robić . Teraz sloiczek niestety, ale ja zawsze 1 miesiąc kupowałam.. juz niedługo bedą warzywka z działki .Dynie gotujesz i robisz papkę? A kleik ryżowy na wodzie? I jakie chrupki? Haha wybacz
Kleik ryżowy na moim mleku , a chrupki kukurydziane to takie długie pałki z biedry (tylko muszą być świeże, bo fajnie się rozpuszczają, a dziecko mieli dziasłami). Braciszek ja poczestował, a że dała radę to juz jej daję jednego
Omg 5 lat to szok jak dla mnie... biedne dziecko... bo już świadome i w swoich siuskach siedziało.Trzy dni i już tyle spróbowała?
No znam przypadek gdzie dziecko miało 5 lat i w pampersie
Mamusia twierdziła że się nie da a jednak się dało z moją pomocą
Raz drugi nie założyłam pampersa i co jakiś czas pytałam się czy chce iść siusiu zrobić i jakoś poszło i mama zdziwiona ze w pare dni dało się dziecko odzwyczaić.
A co najlepsze wpadki nie mieliśmy
Sorki 4 dzień rd jak widzę, że je to daję ok 10 i drugi raz ok 15(wtedy jest chrupa).... a probowałam jakies 1,5 tyg temu ale wypychala jezykiem.. i się wstrzymałam.
A faktycznie, dynia to jesienią dostępna a sloiczki to gerber?Na jesien tak dynie będę robić . Teraz sloiczek niestety, ale ja zawsze 1 miesiąc kupowałam.. juz niedługo bedą warzywka z działki .
Kleik ryżowy na moim mleku , a chrupki kukurydziane to takie długie pałki z biedry (tylko muszą być świeże, bo fajnie się rozpuszczają, a dziecko mieli dziasłami). Braciszek ja poczestował, a że dała radę to juz jej daję jednego
Omg 5 lat to szok jak dla mnie... biedne dziecko... bo już świadome i w swoich siuskach siedziało.
Sorki 4 dzień rd jak widzę, że je to daję ok 10 i drugi raz ok 15(wtedy jest chrupa).... a probowałam jakies 1,5 tyg temu ale wypychala jezykiem.. i się wstrzymałam.
G
guest-1693758626
Gość
My też jakoś koło 5 miesiąca próbowaliśmy ale wypychała językiem i zero zainteresowania. I próby były pare dni temu i nieźle jej idzieNa jesien tak dynie będę robić . Teraz sloiczek niestety, ale ja zawsze 1 miesiąc kupowałam.. juz niedługo bedą warzywka z działki .
Omg 5 lat to szok jak dla mnie... biedne dziecko... bo już świadome i w swoich siuskach siedziało.
U nas również beda słoiczki.
Póki co brak swoich warzyw w ogródku
( dziadki ) a kupować w supermarkecie czy na bazarku gdzie handlujące osoby kupują na giełdzie to jak dla mnie lepiej nie dawać tego dziecku.
A sprawdzonej osoby nie mamy z odpowiednimi warzywami / owocami.
No 5 lat to już kawal chlopaka
I co najlepsze to najwyższy z grupy i do tego w pampersie. Brak chęci u rodziców na oduczenie tego pampersa.
G
guest-1693758626
Gość
Tutaj pakowane po 8 sztuk więc szału nie ma ale mnie się podobały więc nie patrzyłam nawet ile jest w paczce.To ja mam takie hmm, było 12 w paczce
Ja akurat mam giełdę bardzo blisko, wiec pewnie tam sobie znajdę dostarczyciela warzyw. U nas narazie nie idzie za bardzo rd. Ale np lody bardzo chętnie
Pierwszy dzień z wielorazówkami za nami. Poszły 3 pieluchy. Na noc założyłam pampersa.
Pierwsze wrażenia takie sobie. Chyba trochę zle je zakładam, bo za dużo zatrzasków. Nie chce za mocno ale jak jest za słabo to przeciekają. Także trzeba wyczuć.
Pierwszy dzień z wielorazówkami za nami. Poszły 3 pieluchy. Na noc założyłam pampersa.
Pierwsze wrażenia takie sobie. Chyba trochę zle je zakładam, bo za dużo zatrzasków. Nie chce za mocno ale jak jest za słabo to przeciekają. Także trzeba wyczuć.
G
guest-1693758626
Gość
Ja akurat mam giełdę bardzo blisko, wiec pewnie tam sobie znajdę dostarczyciela warzyw. U nas narazie nie idzie za bardzo rd. Ale np lody bardzo chętnie
Dopytaj się na tej giełdzie skąd są te warzywa bo żeby nie były za bardzo "naszprycowane"
Kwestia czasu i ogarniesz temat tych pieluch.
reklama
Mi chodzi o wielkość, bo ja Klara bawiła się na 9, a teraz na 12 ja na allegro zamówiłamTutaj pakowane po 8 sztuk więc szału nie ma ale mnie się podobały więc nie patrzyłam nawet ile jest w paczce.