reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

@Stylenka @maszak a wy dajecie dzieciom mobilnym jakieś kojce? bo zaczęłam się zastanawiać :p metraż mnie ogranicza. I uważam, że dziecko musi mieć swobodę, żeby się rozwijać, ale gdybym chciała coś porobić dłużej, to musiałabym ją do "więzienia" odłożyć (czyli łóżeczka)... a to może wywołać złość :p
Ja planuje kojec. Mamy duża powierzchnie i schody. I jeśli będę chciała cis zrobić bez dziecka , np wziąć prysznic … to koniecznie takiego pędraczka trzeba zabezpieczyć. A u nas tyle niebezpieczeństw pociągających :)

reklama
@Stylenka @maszak a wy dajecie dzieciom mobilnym jakieś kojce? bo zaczęłam się zastanawiać :p metraż mnie ogranicza. I uważam, że dziecko musi mieć swobodę, żeby się rozwijać, ale gdybym chciała coś porobić dłużej, to musiałabym ją do "więzienia" odłożyć (czyli łóżeczka)... a to może wywołać złość :p
My z mężem będziemy kupować 'kojec'. Też nie mam jakoś dużo miejsca ale gdzieś się go wmontuje haha

Ulubiona zabawa mojego dziecka haha przykrywa się podkładem i "biegnie" 🙈🤣🤣🤣

Załączniki

• 16836218678698504609208816348924.jpg
    16836218678698504609208816348924.jpg
    949,7 KB · Wyświetleń: 39
My z mężem będziemy kupować 'kojec'. Też nie mam jakoś dużo miejsca ale gdzieś się go wmontuje haha

Ulubiona zabawa mojego dziecka haha przykrywa się podkładem i "biegnie" 🙈🤣🤣🤣
rozpoznaję te podkłady :D u nas to samo... ale zrezygnowaliśmy z tych podkładów, bo ciągle wygrzebywała watę i była ona wszędzie! (kroiliśmy te podkłady na pół, żeby nie kłaść całego i trochę przyoszczędzić, pod pupą był podkład)

Dziewczyny, moja córka samymi obrotami wokół własnej osi i cofaniem się jeżdżąc na brzuchu i odpychając się rękoma zwiedziła przedpokój... Wylazła z maty i zwiedzała 😱😍 (edit: między "salonem" a przedpokojem jest otwarta przestrzeń, nie wiem ile pokonała m, ale całkiem sporo! I przy okazji starła cały kurz z podłogi 😂)
Ale czad! 😍

Mi się to przewinęło gdzieś w necie i nawet miałam taką myśl, żeby to kupić, ale jakoś odstąpiłam, a to wygląda na fajną zabawkę 😄
Ja oglądałam w necie wczoraj, a poszłam do pepko po pudełka kartonowe, przy okazji rzuciłam okiem na dziecięce rzeczy, a tu ta mata 😁 30zł

reklama
Do góry