Ja planuje kojec. Mamy duża powierzchnie i schody. I jeśli będę chciała cis zrobić bez dziecka , np wziąć prysznic … to koniecznie takiego pędraczka trzeba zabezpieczyć. A u nas tyle niebezpieczeństw pociągających
reklama
O hahah fajny pomysłTorcik warzywny?
My z mężem będziemy kupować 'kojec'. Też nie mam jakoś dużo miejsca ale gdzieś się go wmontuje haha
Ulubiona zabawa mojego dziecka haha przykrywa się podkładem i "biegnie"
Załączniki
rozpoznaję te podkłady u nas to samo... ale zrezygnowaliśmy z tych podkładów, bo ciągle wygrzebywała watę i była ona wszędzie! (kroiliśmy te podkłady na pół, żeby nie kłaść całego i trochę przyoszczędzić, pod pupą był podkład)My z mężem będziemy kupować 'kojec'. Też nie mam jakoś dużo miejsca ale gdzieś się go wmontuje haha
Ale czad!Dziewczyny, moja córka samymi obrotami wokół własnej osi i cofaniem się jeżdżąc na brzuchu i odpychając się rękoma zwiedziła przedpokój... Wylazła z maty i zwiedzała (edit: między "salonem" a przedpokojem jest otwarta przestrzeń, nie wiem ile pokonała m, ale całkiem sporo! I przy okazji starła cały kurz z podłogi )
Kuba też się przykrywa czym tylko może, na przewijaku też, i też biegaMy z mężem będziemy kupować 'kojec'. Też nie mam jakoś dużo miejsca ale gdzieś się go wmontuje haha
Mi się to przewinęło gdzieś w necie i nawet miałam taką myśl, żeby to kupić, ale jakoś odstąpiłam, a to wygląda na fajną zabawkęKupiłam Młodej mate wodną haha co za radość
Ja oglądałam w necie wczoraj, a poszłam do pepko po pudełka kartonowe, przy okazji rzuciłam okiem na dziecięce rzeczy, a tu ta mata 30złMi się to przewinęło gdzieś w necie i nawet miałam taką myśl, żeby to kupić, ale jakoś odstąpiłam, a to wygląda na fajną zabawkę
reklama
zastanawiałam się i zastanawiam nad zakupem. warto?Kupiłam Młodej mate wodną haha co za radość