reklama
Dodaje się 2 do miesiąca. Dlatego jest 11 + 2 na początku i jest 31.No tak nie do końca, bo dzieci rodzone po 2000 roku coś tam trochę mają inaczej i ja tego "inaczej" właśnie nie mogę spamiętać pamiętam pesel mój i męża
O
Kiedys czytałam o tym, ale i tak nie mogę spamiętaćDodaje się 2 do miesiąca. Dlatego jest 11 + 2 na początku i jest 31.
Ej wczoraj byłam na spacerze i jak już wracałam to zauważyłam dziewczynę z wózkiem, malotka jakaś w nim leżała. Przeszłam kolo niej jeszcze dwa razy i akurat złożyła gondole.. I zagadałam że jejciu jaka malotka.. a ona od razu wstała, przedstawiła się i do rozmowy zaskoczyło mnie to, ale pozytywnie, synek, dwumiesięczny pogadałyśmy o karmieniu, bo miała jakieś obawy, itp. Okazało się, że mieszka na tym osiedlu co ja. I zgadałyśmy się na kolejny raz. Może jakieś ubranka jej dam, bo malutki taki jest niuniek, a mam przecież po córci.
G
guest-1693758626
Gość
A my byliśmy na spacerku ale już w domciu.
Później drugi raz wyjdziemy.
Później drugi raz wyjdziemy.
G
guest-1693758626
Gość
Dama usnęła i chyba nie wyjdziemy już na dworek śpi bez mała półtorej godziny.
Trzeba to zapisać
A Wasze maluchy spia w ciągu dnia i w nocy na brzuszku?
Trzeba to zapisać
G
guest-1693758626
Gość
O tak, ja na przykład mieszkam nad samym morzem
No to mieszkamy daleko od siebie
Goodka
Moderator
Moja śpi tylko na plecach albo w moich ramionachDama usnęła i chyba nie wyjdziemy już na dworek śpi bez mała półtorej godziny.
Trzeba to zapisać
maszak
Fanka BB :)
reklama
maszak
Fanka BB :)
Moje dziecko postanowiło pospac do 18:40 ... teraz tfu tfu pieknie na baby gym bawi.. ciekawe o ktorej zaśnie.
@kamilamhm mniejmy nadzieję, że ząbki i dziś nie będzie płakać .
@kamilamhm mniejmy nadzieję, że ząbki i dziś nie będzie płakać .
Ostatnia edycja: