G
guest-1693758626
Gość
Wróciliśmy od gości koło 20.
Dzisiaj fajna rodzinna niedziela![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Dzisiaj fajna rodzinna niedziela
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marzenie
Niech zostanie jak jest jakby chodziła moja o 20 to na bank o 5 pobudka. Niech zostanie jak jest
Uwielbiam Bieszczady w ogóle góry uwielbiam![]()
Ja w Bieszczadach byłam tylko raz, bardzo mi się podobało bo ja też kocham góry ❤ ale wtedy jeszcze nie byliśmy z mężem doświadczonymi piechurami. Wyjeżdżałam z niedosytem. Nie udało nam się wrócić, bo niestety to jest od nas bardzo daleko. Nie mieliśmy wtedy auta i podróż do miejsca noclegu zajęła nam 15 godzinWróciliśmy od gości koło 20.
Dzisiaj fajna rodzinna niedziela![]()
To my mamy półtorej godziny ode mnie, można jechać tam i z powrotem nawetJa w Bieszczadach byłam tylko raz, bardzo mi się podobało bo ja też kocham góry ❤ ale wtedy jeszcze nie byliśmy z mężem doświadczonymi piechurami. Wyjeżdżałam z niedosytem. Nie udało nam się wrócić, bo niestety to jest od nas bardzo daleko. Nie mieliśmy wtedy auta i podróż do miejsca noclegu zajęła nam 15 godzin
Jak malutka zniosła tak długą wizytę?
Mi Kuba zrobił dzisiaj malinkędobrze, że na ramieniu
![]()
Ale masz dobrzeTo my mamy półtorej godziny ode mnie, można jechać tam i z powrotem nawet![]()
Piękne fotki i piękni wy!Nie nie, chodziło ogólnie, że wstaje o 8 czy 9 z łóżka. Ja karmię chyba 3 razy w nocy, a że Klara śpi ze mną to nawet nie wiem, że karmię
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Super ci idzieDzień dobry poniedziałkowo. Cóż to była za noc!
Po pierwsze, Kuba śpiący w swoim łóżeczku od 20:00 obudził się najpierw o 21:00, a potem o 4:00 nad ranemnie obudziło go ani moje kładzenie się (choć przyznaję, że bylam jak ninja), ani męża (on był cicho, ale co to za ninja co sobie przyświeca telefonem).
O tej 4:00 już go wzięłam do siebie. Zjadł i był jakiś niespokojny, uznałam że skoro nie śpi, to zmiana pieluchy. Jakieś było moje zaskoczenie, gdy w środku znalazłamKuba nie kupka w nocy od chyba 6 tygodnia życia
a jak się zorientowałam, że wieczorem wyniosłam ręczniki papierowe... No musiałam obudzić drugą połówkę. I oto jestem, Kuba wykonuje jakieś dzikie okrzyki, idziemy załatwić jakieś śniadanie
![]()
Moja też tak mniej więcej. Tylko je sporo w nocy, a ostatnio to mam wrażenie, że co godzinęMoja chodzi spać o 20 i wstaje o 8![]()
Wooow, gratulacje! I nie wołał jeść? To chyba tylko ja mam taką cycoholiczkęDzień dobry poniedziałkowo. Cóż to była za noc!
Po pierwsze, Kuba śpiący w swoim łóżeczku od 20:00 obudził się najpierw o 21:00, a potem o 4:00 nad ranemnie obudziło go ani moje kładzenie się (choć przyznaję, że bylam jak ninja), ani męża (on był cicho, ale co to za ninja co sobie przyświeca telefonem).
O tej 4:00 już go wzięłam do siebie. Zjadł i był jakiś niespokojny, uznałam że skoro nie śpi, to zmiana pieluchy. Jakieś było moje zaskoczenie, gdy w środku znalazłamKuba nie kupka w nocy od chyba 6 tygodnia życia
a jak się zorientowałam, że wieczorem wyniosłam ręczniki papierowe... No musiałam obudzić drugą połówkę. I oto jestem, Kuba wykonuje jakieś dzikie okrzyki, idziemy załatwić jakieś śniadanie
![]()
No a ile je za dnia? Czy to nie jest tak, że nadrabia dzień?Moja też tak mniej więcej. Tylko je sporo w nocy, a ostatnio to mam wrażenie, że co godzinę
Wooow, gratulacje! I nie wołał jeść? To chyba tylko ja mam taką cycoholiczkęNasz rekord nocny to 4 h i zdarzyło się to tylko raz w jej karierze
![]()