Białego szumu trochę się boję, czytalam kiedyś badania, że to niezbyt dobrze wpływa na dziecko, że ten sen nie jest taki jak powinien, tylko to taki jakby "trans"? Już nie pamiętam. Kiedyś w akcie rozpaczy w nocy, jak malutka była naprawdę malutka i slabo spala włączyłam szum i nic nie dało
Moja też się na mnie gapi jak jem, aż mi dziwnie z tym, mowie jej, żeby wytrzymała jeszcze trochę
Próbowałam dawac takiego króliczka szmatkowego, którego wytarłam porządnie o siebie i jeszcze nasączyłam lekko mlekiem
i zaczęła szukać cycka. U nas jest właśnie ten problem, że to nawet nie chodzi o mnie, tylko o pierś. Ona lubi sobie pociumkać co jakiś czas podczas drzemek i jak cycka nie dostanie, to się budzi. Z rana potrafi pospać z mężem, jak ją przytuli, ale i tak jak zacznie szukać cycka i nie dostanie, to jest płacz. Ale nie narzekam, są plusy, mogę sobie przy niej poleżeć i odpocząć czy obejrzeć jakiś serial, bo nie mam wyboru
Ja mogę podać swojego insta na priv
Jeszcze co do spania z dzieckiem. Ja planuję zakupić taką barierkę na jedną stronę, z drugiej barierką jest mąż