reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ale u Was też pojawia się i znika? Bo u nas jest po wstaniu z łóżka i utrzymuje się ok. godzinę - dwie 🤔 i to nie jest przesuszone, nie łuszczy się. Po prostu zaczerwienione.

Załączniki

• IMG_20230217_215450.jpg
    IMG_20230217_215450.jpg
    200,6 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_20230217_215314.jpg
    IMG_20230217_215314.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 56
Coś takiego żółtych płatków skóry nie było, ale czasem jakby płatek łupieżu, zaczełam smarować tłustą oliwka ziaji i teraz sie unormowało. Rano było bardziej nasilona, no i przy płaczu kupie to i teraz sie czerwienią brwi. Najlepiej zapytaj pediatrę.

U nas dramat... Ledwo 4latek wychodzi z choroby a 2-latka dzisiaj dostała skierowanie do szitala z zapaleniem płuc.... 😩 ja też na abtybiotyku i boję się o najmłodszą...
Oj, współczuję 😪 oby szybko wróciła do zdrowia i do domku.

U nas okropny wieczór. Kuba cały czas płakał, chyba go brzuszek boli...

Łoj strasznie wieje wiatrzysko nie mogę zasnąć- jakieś takie niespokojne mam myśli.
Malutka śpi zjadła i śpi.
Przytulę się do męża i może i ja zasnę ❤️❤️

Halooooo
U nas też wiatr wiał, ale jakoś spokojnie było.
U nas skok, bo turbodrzemki. A do tego z brzuszka mi się obraca na boczki, chwyta fajnie i gada jak najęta...ale to dobrze, bo jak leży babyhugu to kopie nózkami zawieszki sie ruszają i ona tak z nimi potrafi pogadać i się pośmiać :)- @kamilamhm u Was też tak mała robi? Bo Ty chyba też masz babyhug?

reklama
Szybka akcja z zakupami i zostawione ponad 500 zł w sklepie a w sumie nie wiele kupione 😳😳 plus 100 zł w aptece kropelki i maści dla małej.

Jeszcze tydzień temu wydawało mi się że było ciut taniej a dzisiaj jakby ceny poszły w gore.
Mała ma drzemke. Coś ostatnio marudna jest to może być ten skok ?
Mąż zlapal drzemke.
Pogoda nie sprzyja też jakąś taka senna jestem.

Do góry