reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ale u Was też pojawia się i znika? Bo u nas jest po wstaniu z łóżka i utrzymuje się ok. godzinę - dwie 🤔 i to nie jest przesuszone, nie łuszczy się. Po prostu zaczerwienione.

Załączniki

• IMG_20230217_215450.jpg
    IMG_20230217_215450.jpg
    200,6 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_20230217_215314.jpg
    IMG_20230217_215314.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 60
Coś takiego żółtych płatków skóry nie było, ale czasem jakby płatek łupieżu, zaczełam smarować tłustą oliwka ziaji i teraz sie unormowało. Rano było bardziej nasilona, no i przy płaczu kupie to i teraz sie czerwienią brwi. Najlepiej zapytaj pediatrę.

U nas dramat... Ledwo 4latek wychodzi z choroby a 2-latka dzisiaj dostała skierowanie do szitala z zapaleniem płuc.... 😩 ja też na abtybiotyku i boję się o najmłodszą...
Oj, współczuję 😪 oby szybko wróciła do zdrowia i do domku.

U nas okropny wieczór. Kuba cały czas płakał, chyba go brzuszek boli...

Łoj strasznie wieje wiatrzysko nie mogę zasnąć- jakieś takie niespokojne mam myśli.
Malutka śpi zjadła i śpi.
Przytulę się do męża i może i ja zasnę ❤️❤️

Halooooo
U nas też wiatr wiał, ale jakoś spokojnie było.
U nas skok, bo turbodrzemki. A do tego z brzuszka mi się obraca na boczki, chwyta fajnie i gada jak najęta...ale to dobrze, bo jak leży babyhugu to kopie nózkami zawieszki sie ruszają i ona tak z nimi potrafi pogadać i się pośmiać :)- @kamilamhm u Was też tak mała robi? Bo Ty chyba też masz babyhug?

reklama
Szybka akcja z zakupami i zostawione ponad 500 zł w sklepie a w sumie nie wiele kupione 😳😳 plus 100 zł w aptece kropelki i maści dla małej.

Jeszcze tydzień temu wydawało mi się że było ciut taniej a dzisiaj jakby ceny poszły w gore.
Mała ma drzemke. Coś ostatnio marudna jest to może być ten skok ?
Mąż zlapal drzemke.
Pogoda nie sprzyja też jakąś taka senna jestem.

Do góry