reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Syn miał o 23 38.2 stopnie, więc nici z tego pobierania... Ciekawe co mu jest, w dzień brak innych objawów, może lekko pociągał nosem, ale to minimalnie. Ale był wczoraj mocno marudny, chociaż myśleliśmy że to przez brzuch bo było lepiej po wypróżnienie. Nie znam się na chorobach aż tak. To może być ta trzydniówka jak tylko gorączka?

reklama
Syn miał o 23 38.2 stopnie, więc nici z tego pobierania... Ciekawe co mu jest, w dzień brak innych objawów, może lekko pociągał nosem, ale to minimalnie. Ale był wczoraj mocno marudny, chociaż myśleliśmy że to przez brzuch bo było lepiej po wypróżnienie. Nie znam się na chorobach aż tak. To może być ta trzydniówka jak tylko gorączka?
A co pobieracie?

Przy 3 dniówce temp utrzymuje się ok 3 dni.. a po 3 dniach dziecko obsypuje i ta wysypka schodzi od góry na dół. Czyli np najpierw twarz, potem brzuszek nóżki..
@Nat_Ra to te kupki moga być po rota.
Ja też odwlekam szczepienia ile się tylko da.. bo wolę jak dziecko jest starsze i silniejsze :).

A co pobieracie?
To akurat dla syna, starszego ale też alergik i refluksiak. Zastanawiam się czy nie ma niedoborów jakichś i dlatego nocki wciaz ciężkie. No i ma chyba po mnie mutację genu mthfr i być może nie przyswaja niektórych składników odżywczych w zwykłej formie

Przy 3 dniówce temp utrzymuje się ok 3 dni.. a po 3 dniach dziecko obsypuje i ta wysypka schodzi od góry na dół. Czyli np najpierw twarz, potem brzuszek nóżki..
@Nat_Ra to te kupki moga być po rota.
Ja też odwlekam szczepienia ile się tylko da.. bo wolę jak dziecko jest starsze i silniejsze :).
Zobaczymy jak będzie wieczorem. Przez noc mu zeszła i ma chyba nawet mniej niż 37.5. I zero innych objawów poza marudnoscia

Zobaczymy jak będzie wieczorem. Przez noc mu zeszła i ma chyba nawet mniej niż 37.5. I zero innych objawów poza marudnoscia
A może jakiś ząb?
Bo przy 3 dniówce temp jest jakby cały czas..tzn spada po podaniu leku, ale za kilka h wychodzi znowu. Dziecko jest tez wtedy osłabione więc i marudzić może.

A może jakiś ząb?
Bo przy 3 dniówce temp jest jakby cały czas..tzn spada po podaniu leku, ale za kilka h wychodzi znowu. Dziecko jest tez wtedy osłabione więc i marudzić może.
Ogólem idą mu piątki no ale raczej nie miał temperatury nigdy. Rano miał mniej, teraz znów więcej. Ale mój kuzyn który tu mieszka obok też wrócił ze szkoły 39.6 i żadnych objawów, inne dzieci podobno ostatnio też miały tak...

Mąż wraca 😍❤️ będzie późno ale najważniejsze żeby bezpiecznie dojechał.

Mała właśnie zasnęła myśle że nie dłużej jak pół godz pośpi ❤️❤️ popołudniu żeśmy się drzemneli ona półtorej godziny a ja godzinke.
Pogoda się popsuła- pada deszcz i wieje.

Ogólem idą mu piątki no ale raczej nie miał temperatury nigdy. Rano miał mniej, teraz znów więcej. Ale mój kuzyn który tu mieszka obok też wrócił ze szkoły 39.6 i żadnych objawów, inne dzieci podobno ostatnio też miały tak...
A taka relacja mi wlasnie wyskoczyła na instagramie:

Screenshot_20230217_183854_Instagram.jpg

reklama
Do góry