reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

No moje tez się przytulą… ale już nie trzeba ich łykać do snu :) i to taki faktycznie inny etap … po brzuszku i stopach nie wycalujesz 😂😂😂

No i te humorki i niewiadomo co … dzidziuś płacze ale przytulisz, pobujasz … a nastolatek chodzi czasami jak bomba :)
Haha no tak zdecydowanie masz rację.

Przesyłam dzisiejsze widoki

Załączniki

• 20230202_090001.jpg
    20230202_090001.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 34
reklama
No moje tez się przytulą… ale już nie trzeba ich lulać do snu :) i to taki faktycznie inny etap … po brzuszku i stopach nie wycalujesz 😂😂😂

No i te humorki i niewiadomo co … dzidziuś płacze ale przytulisz, pobujasz … a nastolatek chodzi czasami jak bomba :)

O właśnie te kochane stopki ❤️❤️❤️

Mała tak szybko rośnie z dnia na dzień się zmienia że troszkę mi żal ale taka kolej rzeczy ❤️❤️❤️

Jeśli chodzi o dobre rady to ja chętnie posłucham dobrych rad ale jeśli ktoś ma klepać trzy po trzy to słucham jednym uchem a drugim wypuszczam 😉
Wiec tym się nie przejmuje choć w moim otoczeniu jak ktoś daje rade to z troski i zawsze chętnie posłucham doświadczonych mam.

Haha no tak zdecydowanie masz rację.

Przesyłam dzisiejsze widoki
Boziuniu jak ja kocham góry! 😍😍😍

Chustę no tak, trzeba zamówić. Nie wiem, co mnie tak blokuje, chyba to że raz - ta wypożyczona chusta była sztywna i niewygodna, dwa - próba użycia zakończyła się wrzaskiem. Ale już minęło trochę czasu, może Kuba teraz by się polubił.

Nie spróbuję to się nie przekonam 😅

Ostatnia edycja:
Otóż to !
Przyjdzie taki czas że te nasze dzieci zostaną nastolatkami i już właśnie nie będą chcieli się przytulać a już w miejscu publicznym to weź obciach 😉 🤣

Dlatego trzeba korzystać ❤️❤️❤️
W miejscu publicznym to czasami nawet odezwać się strach :) raz coś powiedziałam w windzie do córki (byli tam tez nastolatkowie w jej wieku) to się okazało ze jestem krindżowa i jeszcze jakieś słowo którego nie znam ale na pewno nie była to essa. A raczej przeciwieństwo.

Jeśli chodzi o dobre rady to ja chętnie posłucham dobrych rad ale jeśli ktoś ma klepać trzy po trzy to słucham jednym uchem a drugim wypuszczam 😉
Wiec tym się nie przejmuje choć w moim otoczeniu jak ktoś daje rade to z troski i zawsze chętnie posłucham doświadczonych mam.
Ale to między innymi mąż mi tak klepie, trudno go zignorować 😅

W miejscu publicznym to czasami nawet odezwać się strach :) raz coś powiedziałam w windzie do córki (byli tam tez nastolatkowie w jej wieku) to się okazało ze jestem krindżowa i jeszcze jakieś słowo którego nie znam ale na pewno nie była to essa. A raczej przeciwieństwo.
Co to jest krindżowa? I essa?

Kochana dzisiejsze nastolatki mnie przerażają. A wiesz dlaczego wymyslają własnie takie bzdury ja essa ... chca byc cool i oby dorośli ich nie rozumieli(az się czasem zastanawiam czy naprawde jestesmy az tacy źli ;)). Niestety chca byc wyluzowani nawet sms piszą skrótami np. Co u Cb? Albo nwm 🙈🙉🙊... ale pewnie to znasz ;). Komunikacja między nimi jest tragiczna bo im się nawet gadac nie chve tylko nosy w telefonach.... dlatego ja jestem ta nie fajna mama i zabrania telefonu ;).
@Nat_Ra polecam Ci z lenny lamb skośnie tkaną... jest miękka i mocna. Mam ją po młodym i dalej wygląda jak nowa.
Ale to między innymi mąż mi tak klepie, trudno go zignorować 😅
mój jak tylko próbuje to go ignoruję 🤣🤣
Co to jest krindżowa? I essa?
Haha pierwsze żenująca ...
essa niby że wyluzowany (coś przychodzi Ci łatwo ).. ale czy dobrze zapamiętałam 🤣🤣😂😂 🙈🙉🙊
Stwierdziłam, ze mi się nie przyda i nie mam zamiaru używać.. na szczęście moje młode w domu się takim językiem nie posługują ;).

reklama
Kochana dzisiejsze nastolatki mnie przerażają. A wiesz dlaczego wymyslają własnie takie bzdury ja essa ... chca byc cool i oby dorośli ich nie rozumieli(az się czasem zastanawiam czy naprawde jestesmy az tacy źli ;)). Niestety chca byc wyluzowani nawet sms piszą skrótami np. Co u Cb? Albo nwm 🙈🙉🙊... ale pewnie to znasz ;). Komunikacja między nimi jest tragiczna bo im się nawet gadac nie chve tylko nosy w telefonach.... dlatego ja jestem ta nie fajna mama i zabrania telefonu ;).
@Nat_Ra polecam Ci z lenny lamb skośnie tkaną... jest miękka i mocna. Mam ją po młodym i dalej wygląda jak nowa.

mój jak tylko próbuje to go ignoruję 🤣🤣

Haha pierwsze żenująca ...
essa niby że wyluzowany (coś przychodzi Ci łatwo ).. ale czy dobrze zapamiętałam 🤣🤣😂😂 🙈🙉🙊
Stwierdziłam, ze mi się nie przyda i nie mam zamiaru używać.. na szczęście moje młode w domu się takim językiem nie posługują ;).
Tak, ta położna też polecała takie tkanie, skośno krzyżowe czy jakoś tak. A ta chusta którą nam pożyczyła była innego splotu. Polecała właśnie lenny lamb. Weszłam sobie twraz na vinted, ale coś mi przestała działać ta strona na telefonie, nie mogę scrollować. Chyba będę musiała pobrać apke, a unikam niepotrzebnych aplikacji jak ognia. No ale.

Krindżowa to jeszcze bym się domyśliła, bo to z angielskiego. Essa pewnie też, ale zupełnie nie wiem od jakiego to słowa.

Do góry