maszak
Fanka BB :)
Lewek nie boli... lezysz na boku o czujesz ciepły płyn. Ja tak samo jak @Nat_Ra bym się stresowała...że będzie fuj i tak bym sie tym przejęla, że na bank juz bym się na porodzie nie skupiła.A ja się obawiam lewatywy i stwierdziłam, że nie będę dokładać sobie stresora. Myślałam o czopkach, ale to mnie też odstrasza. Ale fakt, jest to temat krępujący. Natomiast wiele razy słyszałam też, że im tam nic co ludzkie nie jest obce i nikt z personelu nie zwróci uwagi, bo co innego tam będzie ważniejsze. Jeśli chcesz się przygotować, to pewnie, czemu by nie
Jeśli chodzi o zainteresowanie mamą po porodzie .... mi się nie zdarzyło by ktoś mnie nie zapytał jak się czuję. Mama i tak przeważnie skupia się na maluszku, bo jakby nie było ono jest najważniejsze, takie malutkie i bezbronne... chcesz dla niego jak najlepiej i otoczenie też .
Depresje się zdarzają i to smutna sprawa, ale jest teraz tylu specjalistów, że zawsze po pomoc mozna się udać .
@Nat_Ra o której jedziesz? Ja juz od 6 nie śpię . A do 00:30 jeszcze dobierałam ciuszki dla lalek , więc chyba przeżywam . Ja koło 10:00 się wybieram. Obym niczego nie zapomniała .
Miłego dzionka dziewczynki