Gratulacje! Tempo imponujące! Tylko pozazdrościć.Hejka chciałam się pochwalić, ze 07.11 o 22:20 urodziłam syna SN od zaczęcia skurczy do porodu 1.5h 10/10 apgar
reklama
maszak
Fanka BB :)
No naprawdę . Mój najszybszy miał 2h 10minGratulacje! Tempo imponujące! Tylko pozazdrościć.
Natkaa.kropka
Zaangażowana w BB
wiedziałam ze będzie podobnie jak z pierwszym porodem bo identycznie szybko urodziłamGratulacje! Tempo imponujące! Tylko pozazdrościć.
maszak
Fanka BB :)
Szczęściara.wiedziałam ze będzie podobnie jak z pierwszym porodem bo identycznie szybko urodziłam
Życzę nam takich expresów..
Choć u mnie cisza jak makiem zasiał ..zobaczymy co jutro u gina.
Ale nastawiam się na szpital 14.11 i indukcja 15.11..
Hejka chciałam się pochwalić, ze 07.11 o 22:20 urodziłam syna SN od zaczęcia skurczy do porodu 1.5h 10/10 apgar
Gratulacje
Jej to też ekspresowo! Zazdroszczę wam dziewczyny. U mnie na koncie tylko jeden poród indukowany, który trwał 9,5 h.No naprawdę . Mój najszybszy miał 2h 10min
U mnie noc mega ciężka. Brzuch bolał mnie przez kilka godzin, już nawet miałam nadzieję, że coś samo ruszy. Niestety nad ranem wszystko ustało.Szczęściara.
Życzę nam takich expresów..
Choć u mnie cisza jak makiem zasiał ..zobaczymy co jutro u gina.
Ale nastawiam się na szpital 14.11 i indukcja 15.11..
reklama
Trzymaj się! Może warto sobie odpalić jakiś głupiutki film/serial albo nawet nie głupiutki, a jakiś wciągający, żeby odwrócić uwagę. Albo poczytać coś. Żeby wyciszyć te myśli.Ja za to się trochę sypię psychicznie. Boję się tego wszystkiego, mam durne myśli, strasznie dobijające jest to czekanie, kiedy się zacznie. Dzisiaj wybiło 38+0.
Też ostatnio stwierdziłam, że planowane cc ma swoje zalety: wiadomo co i kiedy. A tutaj niespodzianka. Ja się z kolei bardzo boję, że może będzie indukcja... ale potem sobie myślę: nie mam na to wpływu, więc nic nie poradzę na to. Tak czy inaczej, "jakoś" urodzimy ... Musi jakoś wyjść dziecko.