Może zaatakować, ale nie musiOo, to liczę, że przetrzecie mi szlaki ja mam termin na 23.11. I poki co naprawdę nic się nie zapowiada... ale kto wie, myślicie, że może zaatakować tak znienacka? jutro 37+0.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może zaatakować, ale nie musiOo, to liczę, że przetrzecie mi szlaki ja mam termin na 23.11. I poki co naprawdę nic się nie zapowiada... ale kto wie, myślicie, że może zaatakować tak znienacka? jutro 37+0.
Dziewczyny podpowiedzcie gdzie kupię fajne biustonosze do karmienia?
Mam 2 z bonprix i są super. Canpol mam jeden, ale bawełna słabiutka i takie z bielizny bezszwowej nie typowo do karmienia, ale chyba beda sie nadawałyDziewczyny podpowiedzcie gdzie kupię fajne biustonosze do karmienia?
Przy pierwszym rzadko się zdarza, ale niewykluczone .Oo, to liczę, że przetrzecie mi szlaki ja mam termin na 23.11. I poki co naprawdę nic się nie zapowiada... ale kto wie, myślicie, że może zaatakować tak znienacka? jutro 37+0.
Ja mam z hm miękkie i usztywniane i jestem zadowolona. Kupiłam też sobie jeden na próbę z sinsay i też może być .Dziewczyny podpowiedzcie gdzie kupię fajne biustonosze do karmienia?
Ja mam z hm miękkie i usztywniane i jestem zadowolona. Kupiłam też sobie jeden na próbę z sinsay i też może być .
Dwa mam wypasione koronkowe z mumtobe .
Ja też mam z h&m, dwupak, fajne miękkie i jeden też z h&m sportowy, bardzo wygodnyZapisuje firme.
Muszę jakiś kupić ale to już spokojnie w jakimś większym sklepie / galerii.
Kupiłam dwa z canpola to na start bede mieć.
Ja mam bardzo mały biust i nie spodziewam się jakiejś ogromnej wzrostowej sensacji w tych obszarach, póki co kupiłam sobie takie dwa z allegro, niedrogie i wygodne. Ale na pewno będę potrzebowała więcej, podobno po porodzie kobiety mocno się pocą i "pachną".Dziewczyny podpowiedzcie gdzie kupię fajne biustonosze do karmienia?
E no coś Ty ....nie poczułam , że pod pachami jest intensywniej . Po porodzie sn pod prysznic i mozesz iść dopiero po ok 2-3 h, więc trzeba przeżyć ten dyskomfort. Ale po prysznicu jest normalnie. W szpitalach raczej ciepło więc może być że potliwość wieksza, ale nie zauważyłam bym pociła się więcej.... a dzieciaki miałam letnie .Ja mam bardzo mały biust i nie spodziewam się jakiejś ogromnej wzrostowej sensacji w tych obszarach, póki co kupiłam sobie takie dwa z allegro, niedrogie i wygodne. Ale na pewno będę potrzebowała więcej, podobno po porodzie kobiety mocno się pocą i "pachną".
Swoją drogą, prawda to z tym intensywnym zapachem pod pachami?