reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Oo, to liczę, że przetrzecie mi szlaki 😄 ja mam termin na 23.11. I poki co naprawdę nic się nie zapowiada... ale kto wie, myślicie, że może zaatakować tak znienacka? 😂 jutro 37+0.
Przy pierwszym rzadko się zdarza, ale niewykluczone ;).
Choć ja podejrzewam, że pierwiosnki bliżej terminu będą rodzić 😁

Ja mam z hm miękkie i usztywniane i jestem zadowolona. Kupiłam też sobie jeden na próbę z sinsay i też może być :).
Dwa mam wypasione koronkowe z mumtobe :).

Zapisuje firme.

Muszę jakiś kupić ale to już spokojnie w jakimś większym sklepie / galerii.
Kupiłam dwa z canpola to na start bede mieć.

Dziewczyny podpowiedzcie gdzie kupię fajne biustonosze do karmienia?
Ja mam bardzo mały biust i nie spodziewam się jakiejś ogromnej wzrostowej sensacji w tych obszarach, póki co kupiłam sobie takie dwa z allegro, niedrogie i wygodne. Ale na pewno będę potrzebowała więcej, podobno po porodzie kobiety mocno się pocą i "pachną".

Swoją drogą, prawda to z tym intensywnym zapachem pod pachami?

Załączniki

• Screenshot_20221101-222112_Allegro.jpg
    Screenshot_20221101-222112_Allegro.jpg
    138,6 KB · Wyświetleń: 50
  • Screenshot_20221101-222047_Allegro.jpg
    Screenshot_20221101-222047_Allegro.jpg
    210,3 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Ja mam bardzo mały biust i nie spodziewam się jakiejś ogromnej wzrostowej sensacji w tych obszarach, póki co kupiłam sobie takie dwa z allegro, niedrogie i wygodne. Ale na pewno będę potrzebowała więcej, podobno po porodzie kobiety mocno się pocą i "pachną".

Swoją drogą, prawda to z tym intensywnym zapachem pod pachami?
E no coś Ty 😱....nie poczułam , że pod pachami jest intensywniej ;). Po porodzie sn pod prysznic i mozesz iść dopiero po ok 2-3 h, więc trzeba przeżyć ten dyskomfort. Ale po prysznicu jest normalnie. W szpitalach raczej ciepło więc może być że potliwość wieksza, ale nie zauważyłam bym pociła się więcej.... a dzieciaki miałam letnie ;).
A jesli chodzi o biust to przy nawale , piersi mogą znacznie przybrać na objetości 😁. Taki jeden rozmiar miseczki.

Ostatnia edycja:
Do góry