Ostatnio czytałam, że to nie pomaga.. ale co mnie to hahah pomaga w czymś innymHihi no wiadomo . Jeśli zakazu nie ma to trzeba szaleć. Nawet powiedziane jest, że wpływa szyjke szykując ją do porodu, nasienie pomaga w skurczach macicy...jeden ze sposobów by szybciej urodzić, ale chyba średnio to działa .
reklama
G
guest-1693758626
Gość
Pytam z ciekawości hihi, ja jestem cały czas aktywna
My aktywni byliśmy jak zrobiliśmy córke od tamtej pory cisza dobre kilka miesięcy.
Najpierw problem z kosmowka później łożysko a na koniec pessar.
A teraz a teraz czekamy aż bede po porodzie i po połogu.
Na spokojnie i na luzie.
Może przez to, że ja nie szaleję w nocy, szaleję w dzieńOstatnio czytałam, że to nie pomaga.. ale co mnie to hahah pomaga w czymś innym
A to wiadomo, lepiej w takich momentach przeczekać :*My aktywni byliśmy jak zrobiliśmy córke od tamtej pory cisza dobre kilka miesięcy.
Najpierw problem z kosmowka później łożysko a na koniec pessar.
A teraz a teraz czekamy aż bede po porodzie i po połogu.
Na spokojnie i na luzie.
G
guest-1693758626
Gość
A to wiadomo, lepiej w takich momentach przeczekać :*
Oczywiście.
My chyba byśmy nie dali rady strach ma duże oczy.
maszak
Fanka BB :)
No mi nie przyspieszył przy ani jednym . Ale siła na szaleństwa i doznania ...Ostatnio czytałam, że to nie pomaga.. ale co mnie to hahah pomaga w czymś innym
Edit:
przy młodym miałam zakaz, bo szyjka się skracała. Potem sie wydluzyła, zielone swiatło i co i jak pisałam nic się nie wydarzyło .
No to ja jutro idę do lekarza, zobaczę co wyjdzie w badaniu i rozważę swoje szanseNo mi nie przyspieszył przy ani jednym . Ale siła na szaleństwa i doznania ...
Edit:
przy młodym miałam zakaz, bo szyjka się skracała. Potem sie wydluzyła, zielone swiatło i co i jak pisałam nic się nie wydarzyło .
G
guest-1693758626
Gość
Ja mam dzisiaj 39tc Choć małej raczej dobrze w brzuszku i nie czuję żeby szykowała się do wyjścia
Łał
U nas 38 tydzień 1 dzien
No bez mała w 39 tyg mam się zgłosić do szpitala.
Zobaczymy czy się coś zmieni w środę mamy wizyte.
reklama
Będzie dobrze. Co by miało nie być, Księżniczka donoszonaŁał
U nas 38 tydzień 1 dzien
No bez mała w 39 tyg mam się zgłosić do szpitala.
Zobaczymy czy się coś zmieni w środę mamy wizyte.